https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/januar/boxshot-avido-copy-p.jpg
Skønhed

Lider du af hårtab eller tyndt hår?

9. januar 2013
af Annonceartikel
Lider du af hårtab eller har du bare meget tyndt hår? Det er der nu råd for med naturmidlet Avido, der stopper hårtab og styrker hårvæksten.

Hver dag taber vi mellem 50 og 100 hår og det er helt normalt.
Men er der pludseligt for mange hår på børsten og kan du mærke og se at håret bliver udtyndet er det tid til at gøre noget.

Hvorfor bliver håret tyndt?

Når håret bliver udtyndet hos kvinder har undersøgelser vist at det kan skyldes manglen på en række vitaminer og mineraler eller at hårrødderne får for lidt af de naturlige aminosyrer Taurin og L-cystein.

Når vi danner for lidt af disse stoffer kan være en process som starter allerede i 20-30 års alderen hvor hårets udtyndes fortil og centralt i hårbunden, medens det for andre skyldes stress, hormonelle påvirkninger, slankekur, forkert kost eller graviditet.

Den naturlige løsning

Vil du gerne stoppe hårtabet og styrke væksten af nyt hår findes der nu en effektiv løsning med naturmidlet Avido.

Avido er tabletter som indeholder en kombination af aminosyrene Taurin og L-cystein samt de vitaminer og mineraler, dine hårrødderne mangler hvis du døjer med udtyndet hår eller hårtab.

Dokumenteret hårvækst

Ingredienser i Avido er gennemprøvet i mange undersøgelser, som har dokumnetret at produktet både dæmper hårtabet og fremmer væsksten af nyt hår således at dit hår bliver kraftigere og få sin fylde tilbage, noget der betyder meget for de fleste kvinders udseende og selvværd.

Virkningen af ingredienserne i Avido er netop blevet godkendt i EU for deres effekt på tyndt hår og hårtab og er derfor en god løsning til dig, der gerne vil have et tykkere og mere kraftfuld hår.

Vil du gerne prøve Avido eller læse mere om produktet, så klik på LÆS MERE, hvor du kan prøve Avido til kun kr. 99,- første måned.

Læs også