https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/billeder-2015/marts/laebepomadep.jpg
Skønhed

Læbepomade test

29. april 2012
af Q magasinet
Foto: All Over Press
Det skal være slut med tørre læber. Q har testet 8 forskellige læbepomader for at finde de bedste til prisen og top favoritterne.

Læbepomade er for mange et must uanset om det er sommer eller vinter. Tørre læber kan komme hele året rundt, og hvem vil ikke gerne gå rundt med bløde og kysseklare læber?

Q har testet 8 forskellige læbepomader hvor nogle af dem reklamrer for at være til virkelig tørre læber, mens andre bare er til hvis man trænger til lidt frisk "læbe glød".

Se med herunder og se vores læbepomade favoritter,

Q tester læbepomader

Test vinderen - For Lips fra Annemarie Börlind

For Lips fra Annemarie Börlind til 50 kr.

Køb den her

Derma Eco Balm - Sund og shiny læbepomade

Denne lille sag er både økologisk, svanemærket og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Forbundet - man kan altså smøresine sprukne læber med god samvittighed. Produktet skulle være ekstra fed og helende, men den føles nu ret tynd, hvilket er lidt af et minus. Der skal smøres mange gange i løbet af dagen, og fordi den ikke sætter sig så godt, føles det ikke som om den virker i dybden. Til gengæld er det et stort plus, at man nærmest kan spise den uden at indtage nogen former for skadelige stoffer, og så har den en virkelig flot glans.

Derma Eco Balm til 49 kr.

Køb den her

Læbepomade fra Dr. hauschka - Fedtet men god

Der er noget med Dr. Hauschkas produkter - de lugter alle en lille smule syrligt som sådan en myggespray, man havde med på kanotur som barn. Ikke den bedste start, men heldigvis er læbepomaden ikke så kraftfuld. Konsistensen er en anelse fedtet, men ret god. Faktisk lykkes det også den lille pomade at bekæmpe et par seriøst sprukne læber. Effekten holder også rimelig længe, så man ikke behøver at smøre hele tiden. Og at der desuden er solfaktor i er et dejligt plus.

Læbepomade fra Dr. Hauschka til 77 kr.

Køb den her

Eight Hour Cream læbepomade - Voldsom duft

Eight Hour Cream Lip Protectant Stick SPF 15 fra Elizabeth Arden til 90 kr.

Køb den her

Kiehls Lip balm #1 - Smager skønt


Lip Balm #1 Mango fra Kiehl's til 95 kr.

Køb den her

NUXE læbepomade - Klassikeren


Læbepomade fra NUXE til 55 kr.

Køb den her

Softlips French Vanilla fra Mentholatum - Bedst til prisen

Vi er mange, der er vokset op med Mentholatum i badeværelsesskabet, men nu findes der en opdateret, mere feminin version af klassikeren, som heldigvis ikke lugter af mentol men derimod skønt af vanilje. Den er en fast, lille stick i et praktisk etui, den er drøj i brug og let at påføre. Den efterlader en let prikkende fornemmelse, den giver bløde læber og følelsen holder i et godt stykke tid. Den er effektiv uden at være hverken fedtet eller alt for glinsende, og så er den med solfaktor 20. Største plus er dog prisen.

Softlips French Vanilla fra Mentholatum til 24,95 kr.

Køb den her

Læbepomade fra Yves Rocher - Kortvarig glæde

Lip Balm fra Yves Rocher til 49 kr.

Køb den her


Se flere tests fra Q

Q tester foundations
Q tester BB creams
Q tester dag cremer

Denne artikel indeholder affiliate-links

Læs også