Kort hår
Skønhed

Kort hår

1. oktober 2014
af Redaktionen
Kort hår er fortsat populært. Kig med her og få gode råd og inspiration til hvilken korthårsfrisure, du skal gå efter!

Troede du at populariteten for kort hår er forsvundet igen? Så tog du fejl! Kort hår var et kæmpe hit i 2013 for de smukke kendte kvinder, og lige siden har de korte lokker været en trend, som ikke ser ud til at ville forsvinde foreløbigt.

Hvis du overvejer at kaste dig ud i at gå fra langt hår til kort hår, eller bare peppe din eksisterende korthårsfrisure op, så læs med i denne artikel hvor vi guider dig til hvordan kort hår skal se ud, og samtidig giver dig en masse inspirations billeder i et stort hårgalleri.

Sådan skal korthårsfrisurer se ud anno 2014 og 2015

Når det kommer til hårmoden og trends, så handler kort hår i høj grad om symmetri og enkle længder. Men hvad catwalken dikterer af hår trends er en ting, en anden ting er hvilke korthårsfrisurer vi ser hos de kendte kvinder, som ofte kører deres helt egen stil.

Vi har på det seneste set en lang række kendte kvinder springe ud i kort hår, med fantastiske resultater. Behøver vi nævne andet end Beyonce, Miley Cyrus og Jennifer Lawrence? Vi kan i galleriet herunder se Rihanna se brand godt ud i mørkt kort hår med krøller, vi ser Emma Watson med helt glat, minimalistisk kort hår, vi ser Beyonce med pagelangt ombre farvet kort hår og der er Lena Dunham med kort hår og pandehår. Mulighederne er altså mange når det kommer til kort hår, og individualismen hyldes uanset hvilken hårfarve du har, om det er glat eller krøllet og om du er med eller uden pandehår.

Kort hår uanset ansigtsform

Hvis du er bekymret for, om din ansigtsform ikke kan bære kort hår, så skal du tage og kigge lidt mere på de kort hårs gallerier vi har her på Q. Vi ser kvinder i alle aldre og med samtlige forskellige ansigtsformer såsom oval, rundt og hjerteform - og de rocker alle deres korthårsfrisurer med stolthed og lækkerhed.

Tricket for DIG er, at du skal tage dialogen med din frisør og snakke med ham eller hende om, hvilken korthårsfrisurer der passer til dit ansigt. En frisør vil kunne give dig den absolut bedste vejledning når det kommer til at vælge hvilken frisure og stil din korthårsfrisure skal være.

Gode produkter til kort hår:

https://imgix.femina.dk/large_29430_bjornaxen_root_lifter_100ml.jpg
https://imgix.femina.dk/american_crew_fiber_85g1_1.jpg
https://imgix.femina.dk/bourbon-vanilla-hair-texturizer.jpg
https://imgix.femina.dk/hair.resort.jpg
https://imgix.femina.dk/purely-professional-styling-lotion-1-150-ml1.jpg
https://imgix.femina.dk/hair-wax-natural-form-sante.jpg

Sante Hair Wax Natural Foam, 50 ml, 65 kr.

Artiklen indeholder affiliatelinks

Læs også