Bliv klar på fem minutter
Skønhed

Klar på fem minutter - Sådan lægger du en hurtig hverdagsmakeup

17. oktober 2016
af All Over Press
Foto: Astrid Waller, Styling: Afaf Ali, Hår: Kate Nyquist, Makeup: Rebecca Angel, Oversættelse: Marianne Arnvig
Vi kender det alle, ind i mellem skal det gå lidt hurtigt om morgenen, men selvom vi har travlt, vil vi jo gerne se godt ud. Derfor har vi samlet et par hurtige tricks til dig, så du kan blive klar på fem minutter.

Bliv klar på fem minutter

Der er vigtigere ting i livet end at stå foran spejlet og makeuppe sig. Men man vil jo også gerne tage sig ud fra sin bedste side, når verden siger goddag udenfor gadedøren. Med et par hurtige tricks kan du få lagt en hverdagsmakeup, som giver lidt ekstra glød og markering - på bare en håndfuld minutter.

(Du kan finde alle produkter der er benyttet i galleriet nederst)

Sådan gør du

https://imgix.femina.dk/aopnbli-ny_marit-vesterby_3_0.jpg
1-2 minutter Hold fugtighedssprayen på god afstand, og spray forsigtigt. Brug den både før og efter foundation – det giver et mere naturligt resultat og en bedre holdbarhed for makeuppen.
https://imgix.femina.dk/aopnbli-ny_marit-vesterby_4_0.jpg
1-2 minutter Brug highlighter under og over bryn­ene for at definere formen. Ton det ud. Læg lidt mørk skygge i globelinjen. Afslut med lidt farve på brynet og mascara på vipperne.
https://imgix.femina.dk/aopnbli-ny_marit-vesterby_5_1.jpg
1 minutLæg rosa rouge på æblekinderne – altså det, som er det højeste punkt på kinden, når du smiler. Læg derefter lidt gylden rouge på hage, næsetip og pandeben for at opnår ekstra glød. Så er de 5 minutter gået, og du er klar!
https://imgix.femina.dk/foerogefter_0.jpg
Navn: Marit B. Vesterby Alder: 64 år Højde: 169 cm Tøjstørrelse: 38 Job: Travl pensionist Makeuptip:Marit har flotte brune øjne og et smukt smil. Vi viste hende enkle teknikker til at få en jævn hud.Med en skråt skåret pensel og brynskygge begynder vi i yderkanten af brynet og tegner forsigtigt buen op.For meget skygge på øjenlåget vil give indsunkne øjne. Vi tager derfor en lys skygge ind mod øjenkrogen og bruger en lilla eyeliner til at ramme øjnene ind.Til sidst lægger vi rouge i en kobbertone for at matche de varme striber i håret og afslutter det hele med ferskenfarvede læber. I galleriet herunder kan du finde alle de produkter vi har brugt.

Læs også