https://imgix.femina.dk/2022-11-11/22263494307621-2183x3480ma.jpg
Hår

Kim Kardashians har det perfekte bud på frisuren, der kun tager 5 minutter at sætte

14. november 2022
Af Rose Maria Boelsmand
Foto: Rw/AP/Ritzau Scanpix
Sæsonens hotteste frisure tager ingen tid at sætte. Nogle gange skal der ikke mere til end "halvt arbejde" og et godt hårprodukt.

Artiklen blev første gang bragt af ELLE.dk. Dette er en redigeret version.

Du kender helt sikkert begrebet "less is more". Og for én gangs skyld er det tilfældet med Kim Kardashians seneste go-to frisure, som er så enkel, at de fleste kan være med.

Siden sensommeren har det været klart for de fleste, at Kim Kardashian og hendes stylist Chris Appelton har forsøgt at få "the wet flip-bun" til at slå igennem.

Og det er til dels også lykkedes.

Frisuren er i al sin enkelhed en skrabet, stram hestehale, der i sidste loop gennem elastikken kun er trukket halvt igennem, så det skaber en hybrid mellem en knold og en hestehale.

Og resultatet er – sjusket som det end måtte lyde – overraskende cool, på den skødesløse måde.

Kardashians go-to hårartist, Chris Appleton, der også har celebre fans som Jennifer Lopez og Dua Lipa, har udtalt, at en almindelig knold godt kan virke for seriøs, hvor den flippede version er mere afslappet.

Hårartisten forklarer desuden, at det er altafgørende, hvor knolden sidder: Den skal nemlig sidde på højde med øjnene så den virkelig fanger blikket.

For selv at skabe looket, er alt du skal bruge en teksturspray, en bredtandet kam, en hårelastik og eventuelt lidt voks eller bryn-gel.

Red håret igennem og spray rødderne med lidt teksturspray, og red derefter håret stramt tilbage med den bredtandende kam, gerne så man kan fornemme kammens baner, så looket ikke ser for "pænt" ud.

Placer en hestehale på linje med øjnene og træk håret igennem indtil sidste gennemtrækning, hvor du kun fører håret halvvejs gennem elastikken, så det er halvt nede, halvt oppe.

Fang eventuelle fimrehår ved at vende en ren brynbørste i lidt voks eller bryg en klar bryn-gel og træk de løse hår ind til hovedet med den lille børste. Et voilà!

Kim Kardashians "flip-bun" er med andre ord en frisure, alle kan genskabe. Og det, sammenlagt med det chikke resultat og den minimale tidsindsat, er det en frisure, vi er absolut fan af.

Læs også