Jasmin Gabay hårpleje
Annonce
Skønhed

Jasmin Gabay: “Jeg mister nærmest håret, før jeg har set en positiv graviditetstest"

6. april 2022
Annonce for Aussie
Jasmin Gabay er især kendt for sit smittende smil, farverige outfits og lækre, krøllede lokker. Men under begge sine graviditeter har hun oplevet hårtab – og det har slet ikke været fedt. Håret betyder nemlig meget for hende.
aussie

Jasmin Gabay er ikke til at undgå at få øje på. Hun er mødt op i pink bukser, lyserød blazer og en t-shirt, der selvfølgelig er lilla – hun vidste jo, at fotobaggrunden i dag ville være samme farve.

Det store smil og de mørke krøller er heller ikke til at tage fejl af. Det er vel nærmest blevet hendes varemærke. Selvom håret i dag ikke er helt så stort, som det har været førhen.

– Jeg har jo to børn, men hver gang jeg har født, er jeg begyndt at tabe mit hår. Og det hader jeg! Børnene er dejlige, men hårtabet er bare ikke fedt.

Jasmins to drenge er henholdsvis 6 år og 8 måneder. Og det er altså yngstemand, der lige nu er årsagen til, at hårpragten er en smule mindre.

– Mit hår ryger af i det sekund, jeg bliver gravid. Det er helt gak! Jeg mister nærmest håret, før jeg har set en positiv graviditetstest. Det kommer heldigvis langsomt tilbage igen, men det tager noget tid.

Mig og mit tykke, store hår

Heldigvis har Jasmin en del hår at tage af.

– Jeg er virkelig, virkelig taknemmelig for, at jeg har meget hår i forvejen, for ellers havde jeg været helt skaldet nu.

Hvordan har du haft det med at tabe håret?

– Jeg har haft det vildt svært med at miste håret. Mit hår er ret vigtigt for mig. Det lyder så overfladisk, men det er det jo!

Du har også meget karakteristisk hår.

– Ja, nemlig! Der ligger jo så meget i ens hår. Det er helt Samson-agtigt. Det er bare mig og mit tykke, store hår. Så når det pludselig begynder at falde af … Ja, det synes jeg ikke er sjovt.

Det skal gå hurtigt!

Jasmin har en travl hverdag. Der er mange ting, der skal passes, når man både lægger stemme til tegnefilm, skriver og indspiller musik, og så ovenikøbet har en Instagram-profil med masser af aktivitet, kampagner og over 50.000 følgere. Men Jasmin elsker farten – og at have ild i røven, som hun selv beskriver det.

Så du bliver slet ikke stresset af det?

– Jeg ville blive stresset af at skulle arbejde 8-16. Det kan jeg slet ikke. Og at andre skulle bestemme over mig. Det er jeg rigtig dårlig til, fortæller hun og slår sin karakteristiske latter op.

– Jeg synes, det er dejligt hele tiden at være på farten. Jeg ville ikke ønske mig det anderledes. Jeg elsker at arbejde! Og så befinder jeg mig i en branche – her tænker jeg særligt på Instagram – hvor man arbejder sammen med vildt mange andre kreative mennesker. Det er superinspirerende og givende.

Det ændrer dog ikke på, at tiden indimellem er knap, når man gerne vil nå det hele. Og det mørke, krøllede hår er der derfor ikke meget tid til at style.

– Oftest har jeg ikke mere end to minutter, når jeg har været i bad, til lige at ordne håret. Så jeg har brug for produkter, der bare virker, og som kan komme hurtigt i og ud, så jeg kan komme afsted i en fart – selvfølgelig mens jeg ser godt ud.

Fugt, fugt, fugt

Derfor er Jasmin også særligt glad for hårprodukterne fra Aussie – så bliver rutinen hurtig og nem.

– Og så synes jeg virkelig også, at produkterne giver fugt på en lækker måde. Fordi de ikke tynger. Og det synes jeg tit, produkter med fugt kan gøre. Uanset om man har glat hår eller krøller som mig, så vil man vel gerne kunne samle håret, uden at det bliver tynget. Det kan man med Aussies produkter.

Har du et go to-produkt derfra?

– Jeg er særligt glad for deres “3 Minute Miracle Moisture”-hårkur. Den lyver ikke, når den siger, at den er en “miracle”-kur! Der er supermeget fugt i, og så er det bare at komme det i håret og vente tre minutter. Så kan man lige nå en kop morgenkaffe i mellemtiden. Og så er jeg også glad for deres “Uplift your hair”-mousse – den er supergod, fordi den lige kan gøre håret lidt bouncy, men uden at det bliver for stift.

Jasmin har heldigvis også stadig masser af bounce i sit hår, selv om der nok går nogle måneder endnu, før det hele er vendt tilbage.

– Så kommer de små babyhår nok om lidt … Men børnene er søde! Griner hun.

aussie three minute miracle moisture

Aussie 3 Minute Miracle Moisture Deep Treatment, 250 ml, 49 kr. Find den her.

Om Aussie

A står for Aussie, og Aussie står for Australien. Det er nemlig i Australien, at det amerikanske hårmærke henter mange af deres nøje udvalgte ingredienser, som kun dyrkes under de tørre forhold. Aussie håndplukker alle deres ingredienser fra forskellige dele af kontinentet og har den klare ambition, at deres hårprodukter skal give håret glans, styrke og en masse pleje – uden at det bliver kompliceret. Aussie tror på, at 'less is more', når det kommer til skønhed, så produkterne er ikke kun lavet, så de nemt og simpelt kan anvendes; de virker også effektivt på dit hår.

Læs meget mere om Aussies produkter her, og bliv fri for tørre lokker.

Læs også