https://imgix.femina.dk/media/article/vichy.png
Annonce
Skønhed

Hvordan kan du få din hud til at fremstå udhvilet og frisk, uanset hvor træt og stresset du er?

2. oktober 2017
Mandag, 2. oktober 2017 - 14:22
Du skal til rund fødselsdag, og du har glædet dig i lang tid til den store fest. Men du har som sædvanligt jongleret familie, veninder, arbejde og fitnesscenter på fuld tryk, og du føler, at det kan ses og mærkes på din hud. Hvis bare du kunne give din hud et hurtigt boost, så du kunne føle dig frisk til den store begivenhed.

Livet er fuld af op- og nedture. Lange dage på arbejde, for lidt søvn og efterårsforkølelse kan alle medføre til at vi oplever stress. Og for at få det hele til at hænge sammen, vender vi os til hurtige løsninger som sene takeaways og endnu tidligere morgener, hvor vi tjekker ”to-do” listen ti gange inden vi står ud af sengen. Alt imens vi forsømmer os selv. Slutresultatet er, at vi føler os trætte og føler, at vi ser trætte ud - og så fortsætter den onde cirkel. Men det kan også være efter en ferie i solen, hvor din hud er dehydreret, eller op til en julefrokost, barnedåb eller bryllup, hvor du har brug for at give din hud et hurtigt fix.

Deltag i konkurrencen om LIFTACTIV AOX 10 DAGES-HUDPLEJEKUR her

Den gode nyhed er, at selv om det kan være svært at finde tid til det hele, kan vi stadig væk gøre noget ved vores huds op- og nedture, så vi både kan føle os godt tilpas, og se godt ud.

10-dages hudplejekur

LIFTACTIV AOX 10-dages hudplejekur fra Vichy er specielt udviklet til din huds op- og nedture. Den unikke formel indeholder blandt andet antioxidanter så som C-vitamin, E-vitamin og neohesperidin samt fragmenteret hyaluronsyre, der alle bidrager til at give din hud et løft, hurtigt. I en test af skandinaviske kvinder, oplevede mere end 4 ud af 5 kvinder et resultat efter 10 dages brug*.

LIFTACTIV AOX 10-dages hudplejekur giver huden et fastere og udhvilet udtryk, mere glød og reducerer synligheden af fine linjer – perfekt til de øjeblikke hvor din hud behøver at fremstå fra sin bedste side. Så selv om du er stresset og træt, behøver din hud ikke føle det.

https://imgix.femina.dk/vichy_2.jpg

Køb produktet her

4 ud af 5 kvinder vil anbefale LIFTACTIV AOX til deres omgangskreds*

Hvis du vil tackle alle din huds nedture, og være klar til din huds opture, så giv dig selv en hudplejekur med LIFTACTIV AOX, og oplev hurtige resultater. Se hvad kvinderne i testpanelet siger om LIFTACTIV AOX 10-dages hudplejekur*:

”Jeg er vild med den effekt den har haft på min hud på så kort tid... Den forsvinder let ind i huden, så det er nemt og hurtigt at bruge. ”
- Tania

”Jeg er ret sikker på at jeg vil bruge kuren igen. Det giver et super boost. Jeg kunne mærke at der blev arbejdet på huden, så snart jeg smurte den på og det kan jeg godt lide! ”
- Lena

”Det er bare god pleje af ens hud. Det er lækker forkælelse og kur til huden. ”
- Line

* Testresultater baseret på skandinaviske kvinders selvevaluering af LIFTACTIV AOX 10 dages-hudeplejekur efter 10 dages brug, i Danmark, Finland, Norge og Sverige, 2017.

'); //--> '); //-->

Læs også