https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/august/plasticprim.jpg
Skønhed

Hvordan gik dit skønheds-eventyr?

23. august 2012
af Lonnie Kjer
foto: All Over
Fik du fixet næsen, fedtsuget lårene, fyldt rynkerne ud eller lavet nye bryster? Vi vil så gerne høre din historie, når vi skyder septembers tema ’Konstruer Din Krop’ i gang. Uanset om den endte fantastisk eller fatalt. Eller et sted midt imellem.

Det er så nemt at få rettet op på de fejl, man møder i sit spejlbillede hver dag. Fem minutter, et par tusinde kroner og et skud Botox retter op på det trætte look, der har ærgret dig i årevis. Silikonen og en hel del tusindekronesedler gi'r dig de fortrin, du altid har savnet, og maveplastic og fedtsugninger kan endelig gøre dig tilfreds med din krop. Så det er vel ikke så underligt, at mange danske kvinder bruger sparepengene på vores ydre. Fordi det jo også retter op på det indre. Eller hvad?

Hvor skøn blev du?
For blev du lykkeligere af dit skønhedseventyr? Fik din selvtillid det boost, du drømte om, eller blev resultatet så langt fra dét, du forestillede dig, inden du tog springet? Oestrogen brænder for at høre præcis DIN historie, som skal krydre vores tema-måned, der bliver spækket med artikler om krop og skønhed. Om de muligheder, du i forvejen kendte til, men også om alt det nye indenfor kirurgi og skønhed. Om kost, træning og naturlige og mindre naturlige måder at gøre din krop og dit ansigt lidt yngre og lidt mere lækkert. Vi glæder os til september - og til at høre fra dig.

Læs også