https://imgix.femina.dk/media/b7f3301aaf3245a8905e2493e827b877.jpg
Skønhed

Hverdagsmakeup: 5 minutter med 5 produkter

7. marts 2011
af Redaktionen
Det neutrale men smukke look er let at kreere med disse produkter, se videoen og lær hvordan du gør det!

Det er de færreste der har hverken tid eller overskud til at lægge en storslået makeup hver dag, derfor er det vigtigt at lære de små tricks der gør forskellen.

5 minutter - 5 produkter
I denne video viser Q's Makeup artist hvordan du lægger en nem hverdags makeup på 5 minutter, med kun 5 produkter. Alle produkterne kan du finde i Q's egen shop, så bliver det så nemt som muligt for dig, så du også kan kopiere det flotte hverdagslook.

Produkterne
Alle produkterne er af mærket Tromborg som er fast inventar i Q's egen shop. Vi har lavet en liste nedenunder som viser dig, hvilke produkter du trinvis skal bruge, for at skabe dette hverdagslook selv.

Kabuki pudderbørste
Stor Kabuki børste af gedehår fra Tromborg, der er supernem at arbejde med, og gør det nemt at fordele mineral foundation.

Fås i Q Shoppen til 240 kr

Illuminating powder - Sun
Rene mineraler og masser af highlight! Skinnende pudder fra Tromborg til øjne, kinder, kraveben o.a.
Sun: Solskinspudder og gyldent touch til ansigt og krop.

Fås i Q Shoppen til 320 kr

Eyeshadow - Velvet
Øjenskyggerne fra Tromborg er utrolig farveægte på grund af den høje mætning af pigment. Farverne er silkebløde og hverken forsvinder eller sætter sig i striber. De er meget nemme at arbejde med, også hvis du bruger pensler.

Fås i Q Shoppen til 120 kr

Mascara - Sort
Sort mascara fra Tromborg, der giver vipperne masser af fylde og længde i første strøg. Mascaraen glider ikke af i løbet af dagen eller falder af i flager men giver vipperne et flot og naturligt udseende. For ekstra intensitet påføres mascaraen to gange.

Fås i Q Shoppen til 140 kr

Lipgloss #1 - Cutie
Lipgloss palette fra Tromborg med 4 farver. Mix dem, match dem eller brug dem en af gangen. Fugtgivende, holdbare og skønne at have på. Farver: Klar m. svagt lyst skær, nude beige, sart pink & rosa.

Fås i Q Shoppen til 160 kr

Clear mascara brow fix
Clear mascara brow fix fra Tromborg holder brynhårene på plads uden at virke tyngende eller klistrede. Kan også bruges til at give vipperne en opfrisker.

Fås i Q Shoppen til 140 kr

Se også:
Web-TV: Lær at lave smokey eyes
Web-TV: Sådan lægger du en flot vintermakeup
Web-TV: Hot øjenmakeup

Læs også