https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/september/ung-uden-kniv-prim.jpg
Skønhed

Hold dig ung – uden operationer

28. september 2012
af Malene Fich Weischer
foto: All Over
Du behøver ikke at lægge dig under kniven for at justere lidt på dit udseende – og det behøver heller ikke koste en formue. Skal numsen løftes eller vippernes forstærkes kan det sagtens klares med de rette produkter.

NB! Du kan få alle produkterne i Oestrogen-shoppen. Og der er FRI FRAGT til og med på søndag d. 30. september!!

Få en større barm

Bløde silikoneindlæg til at lægge i den bh, du allerede har derhjemme. Indlæggende er bløde og både ser og føles helt naturlige.

Silikoneindlæg til ekstra fylde fra Braza, kr. 199,-


Få hvidere tænder

Du behøver ikke at tage en tur til tandlægen for at få hvidere tænder. Køb i stedet kittet her. Der er nok til omkring 15 behandlinger i én pakke, hvilket svarer til cirka en uges forbrug.

Rapid White 5-minute tooth whitening system, kr. 195,-

Få større læber

Glem alt om at få skudt restylane og andet gøgl i læberne. Prøv i stedet med dette serum, som du smører på læberne, lidt lige som en læbepomade.

Lip Injection - Extreme fra Too Faced, 265 kr.

Få længere og tykkere vipper

Dine vipper kan ikke bare blive længere og fyldigere, mens også tykkere og smukkere formet med dette serum, som alle roser for dets fantastiske resultater. Du smører det på én gang dagligt, f.eks om aftenen før din øjencreme.

M2 LASHES Eyelash Activating Serum , kr. 975,-

Få flotte øjenbryn

Geléen består af en række planteekstrakter, som stimulerer dine øjenbryn til at gro. Det giver kraftigere bryn, men også ofte smukkere formede bryn. Geléen skal smøres på to gange dagligt.

Lipocils til øjenbryn fra Talika, kr. 235,-


Få stramme balder

… Eller få dem i hvert fald til at se strammere ud under din yndlingskjole, i jeans eller hvad som helst andet. Trusserne er udstyret med fyld bagtil, så din numse virker frisk og struttende. Og lige nu er de på tilbud!

Padded Pants , kr. 75,60
Læs også