https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/april/2013-15-youtube-p.jpg
Skønhed

Her er youtubes vildeste makeup video

17. april 2013
af Redaktionen, Q.dk
Makeup guides på youtube er et kanon hit lige for tiden. Denne makeup tutorial er set mere end én milliard gange – se selv hvorfor her!

Makeup tutorials er et kæmpe fænomen på Youtube, hvor de populæreste tiltrækker i millionvis af sidevisninger. Den nyeste stjerne indenfor denne genre hedder Jenna Mourey, og mere end en milliard mennesker har set hendes videoer, om end de færreste nok vil følge hendes råd. Se selv her hvorfor.

Uartig makeup tutorial

Dér hvor Mourey, eller Jenna Marble som hendes Youtube alter ego hedder, adskiller sig fra sine fæller, er hendes mildest talt alternative tilgang til stoffet - der bliver bandet, drukket og ikke mindst gjort grin med hele tutorial-traditionen. Således hedder en af Jenna Marbles mest populære videoer "Drunk Makeup Tutorial", og som navnet indikerer, handler videoen om, hvordan man lægger makeup på, når man er spritstiv.

Få den bedste numse på 30 dage - se her hvordan

Mere end 8 millioner subscribers

Ifølge Daily Mail er denne video set mere end en milliard gange, og har over 8 millioner abonnenter, eller subscribers som det kaldes, og den uventede succes har betydet, at Mourey har måtte hyre en hel stab af mennesker, der kan tage sig af hendes fanpost, tilbud fra tv selskaber og annoncøre der gerne vil samarbejde med hende. NY Times har regnet på hendes indtægter, og gættet lyder på et sekscifret beløb, der dog ikke er blevet bekræftet af Mourey, der trods sin berømmelse, foretrækker at kommunikere med sine fans gennem hendes Youtube kanal og hendes Vlog.

Akademisk baggrund

Jenna Mourey har ifølge Daily Mail en grad i sportsvidenskab fra Boston University, men har gennem tiden måtte ernære sig som blandt andet bartender og go go danser. Den tid er dog for længst forbi, og Moureys økonomiske fremtid synes sikret på grund af hendes uventede succes.

Læs også