https://imgix.femina.dk/storage_1/media/hold-huden-ung-med-olie.jpg
Skønhed

Her er olien, der holder din hud ung

20. juni 2013
Af Mia Qvist Scheelsbeck, FEMINA, Aller Media 06/20/2013 - 08:45
Følg supermodellens råd, hvis du vil have ligeså glødende hud som hende

Hun har en krop, som de fleste kvinder sukker efter, og hendes hud er altid perfekt. Victoria’s Secret-modellen Miranda Kerr har løftet sløret for, hvad der holder hendes hud ung og glødende, og her næver hun hybenfrøolie som den vigtige ingrediens.

- Jeg bruger hybenfrøolien om natten. Den er fyldt med gode antioxidanter, og den virker også helt ned i cellerne for at forynge huden. Jeg smører den på om aftenen, og jeg vågner op med en glødende hud om morgenen, har modellen udtalt.

Ifølge Huffington Post indeholder hybenfrøolien både gode vitaminer, antioxidanter og fedtsyrer, der modvirker mørke pletter, hydrerer tør og irriteret hud samt reducerer ar, rynker og fine linjer.

Sover du dårligt for tiden? Få de simple tips til, hvordan du kan sminke trætheden væk, her

Brug den koldpressede olie

Joanna Vargas, der laver ansigtsbehandlinger på mange kendisser og som har sin egen salon og hudplejeserie, samt læge Elizabeth Tanzi fra Washington Institute of Dermatologic Laser Surgery, forklarer her, hvorfor hybenfrøolien er så god.

- Hyben var noget, som blev brugt af egypterne, mayaerne og de indfødte amerikanere pga. dens helbredende egenskaber. Olien kan både fremstilles ved at blive koldpresset eller kogt i lang tid. Jeg tror, at skønhedsbranchen i højere grad vil bruge disse helbredende ingredienser som et alternativ til de kemikalier, der er brugt tidligere, siger Joanna Vargas, der råder til, man går efter den koldpressede olie, som indeholder flest gode sager.

Ny frisure? Her kan du se billeder af nogle af de nyeste tendenser fra den røde løber i Hollywood

Elizabeth Tanzi peger på, at hybenfrøolie absorberes meget let i huden, og at den er ideel at bruge som et supplement til cremer, da den er anti-inflammatorisk og virker lindrende på huden.

- De vigtige fedtsyrer, som findes i hybenfrøolie, virker fantastisk mod en tør hovedbund og kløe forårsaget af stress og for mange kemikalier i shampoo og sæbe, forklarer Joanna Vargas.

Kilde: Huffington Post

Læs også