Skønhed

Her er efterårets 4 hotteste frisuretrends

23. september 2019
af Kathrine Graa
Foto: Panthermedia
Skynd dig at bestille en tid hos frisøren. Her får du sæsonens 4 hotteste frisurer, så du - og dit hår - kan blive klar til det kølige efterårsvejr.

Sommeren er slut, og dit hår har brug for en kærlig hånd efter den skade, som sol og saltvand forårsager. Vi har fundet frem til fire efterårsfrisurer, der batter. Det er lige meget, om du bare skal have en let klipning, eller om du vil give den hele armen. Der er noget for enhver smag, og de er virkelig nemme at holde ved lige!

Uglede fornemmelser

Hvad har Meg Ryan, Jane Fonda og Freja Beha Erichsen tilfælles? De er alle notorisk kendt for have The Shag som deres varemærke. Aner du ikke, hvad vi snakker om? Frisuren. The shag er i princippet en hvilken som helst længde med masser (og vi mener MASSER) af tilfældige etager. Prøv den moderne version alla Alexa Chung eller udfordre din indre 90’er-chic med en klassisk Meg Ryan.

Den nye (gamle) klassiker

Den korte bob kom til i 1920’erne, og har siden været i modebilledet gennem alle tider og i alle afskygninger. Selvom bobben stadig er in, og nok vil være det i et langt stykke tid endnu, så er det altså den lange version, der hitter. The Lob (eller the long bob) er frisuren i den her sæson! Modsat bobben, som jo egentligt bare er en kort page, er the lob ved skulderlængde eller længere. Det fede ved denne frisure er, at den passer til alle slags hårtyper, den er nem og den ser godt ud til alle.

LÆS OGSÅ: 9 hårtricks, du (måske) ikke kender

På med pandehåret

Hvis der er en ting, der altid er sikker, så er det, at pandehåret kommer frem hvert eneste efterår. Det samme i år. Men hvor der før har været en decideret pandehårsmode, kan du i år få præcis, hvad der passer dig. Er du til den helt korte babybang? Måske lidt mere mystik med det tunge pandehår? Retro og boho-chic med gardin-pandehåret, der splitter i midten? Du kan gøre lige hvad der passer dig – hvis altså du er klar til at tage springet!

LÆS OGSÅ: 5 ting, den professionelle frisør ville ønske, du holdt op med

Au naturel

Er du ikke klar til at sige farvel til dit lange hår? Frygt ej. Dette efterår er sundt, langt hår på mode. Tænk retro boho - vi snakker lange, lækre 70’er-lokker. Og det skal være helt naturligt. Denne frisure er virkeligt nem, eftersom det eneste, du skal gøre, er at få klippet spidserne. Så er håret frisk og klar til efterårsmoden - lige meget hvilken hårtype du har.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_3.png

Læs også