https://imgix.femina.dk/media/3f05c22091d24d819592e70ab3aa4f8a.jpg
Skønhed

Her er den mest miljørigtige mascara

3. februar 2012
af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media
Foto: All Over Press
Forbrugermagasinet Tænk har kåret den mest miljø- og brugervenlige mascara. Se om du har det rigtige produkt i make-up pungen.

Mascara er et vigtigt redskab i de fleste kvinders skønhedsrutine, men det kan være svært at vide, hvad du skal vælge for at score højt på alle kvalitetsparametre. Det gælder nemlig om at vælge en brugbar og miljøvenlig mascara, hvis du skal have det rigtige produkt.

Tænk har opklaret mysteriet for dig og præsenterer et grundigt testresultat i det nyeste nummer. Forbrugerbladet har bedt 30 kvinder om at teste 10 forskellige typer mascara.

Det viser sig, at den helt store vinder er "Show me volume" fra Gosh, som 24 ud af 30 kvinder angiver, at de ville købe, hvis de havde valget i butikken. Mascaraen er helt fri for både parabener og parfume og får karakteren "god" eller "meget god" i alle punkter.

EKSLUSIVT for Oestrogen.dk's læsere! Du kan læse den fulde anmeldelse på taenk.dk og se om din mascara er iblandt testprodukterne. Du skal blot logge ind med nedenstående oplysninger (gældende fra 3/2-2012 til 4/2-2012).

Læs også