https://imgix.femina.dk/2021-03-25/queens_gambit_frisure.jpg
Skønhed

Her er de hotteste hårtendenser for 2021

25. marts 2021
Af Julie Kraase Brandt
Foto: Netflix/Hollywood Archive/Cap/Supplied By Capital Pictures/Ritzau Scanpix,
Hårfarven rød og varme nuancer er blandt de tendenser, du kan glæde dig til dette forår. Frisørerne fra stjernesalonen Studio Cim Mahony giver her deres bud på årets største hårtendenser.

Klipningen

Lige længder.

2020 var året, hvor vi sukkede over den korte page a la model Kaia Gerber og ikke mindst den bæredygtige klipning, der holder seks-otte måneder.

Ifølge frisørerne Sara Falkenberg og Sarah Vestergaard (ja de hedder begge Sara(h)) fra Studio Cim Mahony i København vil den bæredygtige klipning fortsat holde i år.

Udover, at klipningen skal kunne holde længe, tror begge frisører på frisurer, der fortsat kredser omkring den korte og lange page.

https://imgix.femina.dk/2021-03-25/alberta-ferretti_bst_w_s20_mi_040_3224537_0.jpg

De lange lokker skal være sunde og chunky i spidserne fremfor for meget indklip.

– Lige længde frem for etage, men gerne blødt afrundet med referencer til 70’er og 90’erne’.

Når det gælder kort hår, er begge frisørers "go-to" klipning den korte pixie, imens de er enige om, at:

- Det vigtigste for alle frisurerne lige nu er, at det skal se sundt og velplejet ud, imens klædelighed – trods alt – kommer før trends.

Som naturlig efterreaktion på nedlukningen spår Sarah og Sara, at mange vil være interesseret i en stor forandring – at man har brug for, at der skal ske noget med ens hår.

- Vi higer alle efter sunde nyklippede og glansfulde lokker.

Farven

Blid udvoksning.

Naturlige farveresultater, hvor kundens hårfarve forstærkes, så man arbejder med den naturlige farve frem for imod den, er et resultat, begge frisører konstant udvikler nye teknikker til at opnå bedst muligt.

- Vi laver flere reflekser frem for helfarver, fordi fokus er, at de skal vokse så blidt ud af håret som muligt.

Sarah og Sara tror på, at vi vil se mindre af de kolde nuancer og mere af de varme som naturligt et resultat af, at vi gerne vil se ekstra sunde og velplejede ud.

- De varme nuancer tilføjer ekstra glød, og nuancerne kan få håret til at stråle mere og se ekstra sundt ud. Det behøver på ingen måde at blive gult, forklarer Sarah.

https://imgix.femina.dk/2021-03-25/queens_gambit_frisure_2.jpg

Den røde hårfarve – fra lys til mørk – fremhæver hun også som farven, vi vil se meget mere af.

Det er muligvis hjulpet godt på vej af hovedrolleindehaverne i nogle af tidens populære tv-serier som Netflix’ "Queen’s Gambit" med skuespiller Anya Taylor-Joy som skak-geniet Beth Harmon og HBO Nordics "The Undoing" med Nicole Kidman.

https://imgix.femina.dk/2021-03-25/nicole_kidman_the_undoing.jpg

Læs også