https://imgix.femina.dk/media/article/1520-mascaratips.jpg
Skønhed

Her er de 5 bedste mascaratips fra makeupartisten

12. maj 2015
webversioneret af redaktionen
foto: Panthermedia
Marie Thomsen, der er Maybellines danske makeupartist, giver her sine fem bedste mascaratips

Smukke vipper med et flot lag mascara. Det kan se fantastisk ud. Til gengæld er der heller ikke noget værre end mascaraklatter, knækkede vipper eller mascaradrys på kinderne. FEMINA har bedt Marie Thomsen, der er Maybellines danske makeupartist om at give sine bedste mascararåd:

1. Start med en vippebukker, medmindre du er født med buede vipper, det åbner øjenpartiet, så det ser mere friskt ud – brug den aldrig efter mascara, det kan give vipperne et grimt knæk.

2. Læg øjenskygge og eyeliner på inden mascaraen, ellers drysser det ned på vipperne, og start med de øverste vipper og derefter de nederste.

Sådan lægger du mascara uden klumper

3. Ønsker du mere volumen og mere intens farve, kan du sagtens give dine vipper et par lag mascara, og ved at bruge en vippekam eller spiralbørste til at rede klatter ud med, undgår du, at de klistrer.

4. Du får ensartethed og endnu mere fyldig farve fra rod til spids ved at pensle mascara på oversiden af de øverste vipper med en mascara fan brush.

5. Du kan godt lave en touch-up i løbet af dagen, f.eks. på det yderste af vipperne, men den farve, du lagde om morgenen, er blevet tør og kan derfor ikke redes igennem med mascarabørsten

Verdens smukkeste kvinder - UDEN makeup. Kan du kende dem?

Læs også