https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/august/soltraet-hud-prim.jpg
Skønhed

Har du soltræt hud?

14. august 2012
af Malene Fich Weischer
foto: All Over
Sommerferien er ved at være slut og de fleste af os – i hvert fald de, der har været ude og rejse – har nydt solen i fulde drag. Men solen er hård ved din hud! Læs her, hvordan du retter op på skaderne…

Det er skønt at være ude i solen! Og sundt er det også - hvis ellers man husker den rette beskyttelse. Men solen er også hård ved huden, og derfor er det tit, at især den danske hud, der ikke er så vant til de hårde stråler, trænger til lidt ekstra pleje efter en god sommerferie.

Her på redaktionen er én af vores favoritter, når det kommer til at pleje huden efter en tur i solen, Aloe Vera. Vidunderplanten. Og derfor har vi bedt folkene bag Aloe Vera Group i Danmark om at komme med nogle gode tips pleje af den soltrætte hud:

Næsten 100% Aloe Vera
"Har din hud været udsat for sol i større eller mindre mængder, er det helt rigtigt tid til at sætte ind med god pleje og fugt", fortæller Mette Hoffmeyer fra Aloe Vera Group til Oestrogen.dk.
"Avivir Aloe Vera After Sun Lotion er en rigtig god hudpleje-ven efter de varme solstråler enten har brunet, skoldet eller brændt din hud. Den har et indhold på 90 % økologisk Active Aloe, som plejer, beroliger og gennemfugter den din hud. Samtidig reparerer og gendanner den en blød fugtmættet hudoverflade, og efter kort tids brug mindskes eventuelle synlige solskader. Den er også uden parfume, farvestoffer og parabener, og kan derfor bruges af hele familien"; fortæller Mette videre om et lille vidunderprodukt.

God mod irriteret hud
"På hylden har vi også Avivir Aloe Vera Spray og Gel, som også er proppet med Aloe Vera, og som både køler, virker genopbyggende ved solskader og afhjælper hudirritationer. Efter stærk sol er de mimiske øjenlinjer tydeligere, og du kan med stor fordel lægge en dejlig afslappende øjenkompres med Gel'en, som beroliger, fugter og plejer de sarte øjenomgivelser. Idet hele taget er Aloe Vera-produkterne rigtig gode, når din hud er irriteret af den ene eller anden årsag", slutter Mette Hoffmeyer af.

Læs også