https://imgix.femina.dk/media/27ca4be2d1234851b1ecf934438dc3af.jpg
Skønhed

Gun-Britts guide til volume i håret

19. september 2011
af Redaktionen
Her får du Gun-Britts tips til, hvordan du kan opnå flot volumen i dit hår, med den rigtige klipning og styling.

Her får du Gun-Britts tips til, hvordan du kan opnå flot volumen i dit hår, med den rigtige klipning og styling.

Volumen og styling

For at gøre det nemmere at få volumen i dit hår, skal du først og fremmest have den rette klipning.

Derefter skal du hjælpe dit hår ved at bruge volume-produkter for at få fylde og hold.

Da det er individuelt for klipning og hårtype, om du skal tilføre volume-produkter i hårvasken eller stylingen, er det vigtigt at få professionel og personlig vejledning, så du ved præcis, hvad dit hår har brug for til at opnå det ønskede resultat. Og du undgår at købe produkter, der ikke giver dig det du ønsker.

Gun-Britt har i denne forbindelse følgende råd. Og de nævnte produktnavne er fra hendes egen GB Products.

Gun-Britt's 5 råd til fylde i dit hår

1. For at øge fylden og fortykke dit hår kan det være godt at vaske det i en volume shampoo og bruge en balsam i spidserne.

2. Brug en volume mousse i det håndklædetørre hår, helt nede ved hårrødderne, og en volume- eller saltvandsspray i længderne, som du kan kramme op, mens du tørrer, og dermed få struktur og fald i resten af håret.

Moussen løfter dit hår fra hårrødderne, hvis du samtidig bruger din hårtørrer med varm luft, evt. med hovedet ned af. Når håret er helt tørt, skal du med fingerspidserne massere i hovedbunden for at aktivere produktet yderligere og få det rette løft.

3. Når du bruger et produkt i håret og derefter tørrer det med hårtørrer, aktiveres ingredienserne, så produktet virker optimalt.

4. Skab mere volumen i håret, end du lige forestiller dig, der skal være. For når håret køler ned efter at have været opvarmet af hårtørreren, falder volumen en smule ud af det.

Du kan også bruge en børste sammen med din hårtørrer for at skabe et løft.

5. Til sidst kan du afslutte med en let hårlak, som sørger for, at formen holder, samtidig med at håret stadig beholder smidighed og bevægelse.

Det er selvfølgelig vigtigt at bruge gode produkter, der hverken fedter eller ophober sig i dit hår og som du nemt kan børste ud igen.


Fremhæv din stil og personlighed - udstrål selvtillid

Udover at det er en trend, giver det også kvinder en slags "vavavoom"- effekt (en kvinde som ser pokkers godt ud, red.).

Den øgede volumen giver helt bestemt håret mere spil, og derved en lidt mere sexet følelse.

Ved at ændre hår, får kvinder en mulighed for et skift i deres ansigtsform - eller den måde folk betragter deres ansigtsstruktur på.

En god teknisk klipning kan gøre underværker for ansigtsformen, kvindens fremtræden/positurer og derved også en mulighed for at skifte stil og personlighed.

Håret har unægtelig stor betydning for de fleste og den selvtillid de udstråler derved.

Du kan læse mere om GB Products lige HER.

Læs også