https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/haar/tips-og-trends/2012/08/1233-guide-til-lyst-haar/1233-lyst-haar-art.jpg
Skønhed

Guide: Ny hårfarve - blondine

21. august 2012
af Redaktionen
Foto: All Over
Honning, platin eller mellemblond? Overvejer du at blive blondine, så læs med her, hvor du får tips og tricks til dit hår.

'Blondes have more fun' sagde Marilyn Monroe engang, og at dømme ud fra antallet af stjerner, der sværger til de lyse lokker, kan der muligvis være noget om det. Overvejer du at blive blondine, så læs med her, hvor du får tips og tricks til det lyse hår.

HVEM KLÆDER DET?
Hvis du var lyshåret som barn, har du sikkert den rette hudtone til stadig at kunne bære det lyse hår. Du skal kunne tåle en del opmærksomhed, da lyst hår i klassisk forstand virker dragende på mange mænd. Og endelig skal du have pengepungen i orden, for lyst hår kræver i den grad regelmæssig pleje - både hvad angår farven og stylingprodukter.

DET SKAL DU OVERVEJE INDEN DU BLIVER BLONDINE
- Pas på med hjemmefarvningen

Det kan være tillokkende selv at lysne håret derhjemme, men det gælder om at gå varsomt frem. Vælg kolde hårfarver og styr uden om farver, der er gyldne eller honningfarvede, da de hurtigt kan få de hår til at se orange ud.

- Vær varsom med stylingprodukterne
Affarvning slider meget på håret, og du skal derfor tænke dig om, når du vælger stylingprodukter. Produkter med alkohol kan gøre slidt hår endnu mere slidt. Så undgå så vidt muligt hårspray, gele og mousse.

- Lad være med at overdrive
Nogle få kvinder ser fantastiske ud med platinblondt hår - men det kræver megen pleje og regelmæssige frisørbesøg.

- Husk makeuppen
Lyst hår er smukt - men det kræver også, at der er lidt kontrast i dit ansigt. Du kan let komme til at se træt og slidt ud, hvis ikke du er den store makeup-bruger og sørge for at have markerede øjne og bryn.

Kilde: Marie Claire

Læs også: Vil det klæde dig med rødt hår?

Læs også: Vil det klæde dig med mørkt hår?

Lyst hår kan være så smukt - se galleriet nedenfor med kendte kvinder, der alle har lyst hår som ét af deres kendetegn:

Læs også