https://imgix.femina.dk/media/sondag/2012/10/44/gitte-nielsen/gitte-nielsen-stor.jpg
Skønhed

Gitte Nielsen: Derfor fik jeg en ansigtsløftning

28. oktober 2012
af Redigeret af Trine Fisker
Foto Nellie Møberg og All Over Press
Et tv-hold fulgte Gitte Nielsen, da hun fik lavet en ansigtsløftning. Her fortæller hun hvorfor hun valgte at lægge sig under kniven

For et par år siden lagde Gitte Nielsen sig under kniven. Hun fik blandt andet have lavet en ansigtsløftning.

Men det var ikke kun sin mand, hun havde med, da hun blev indlagt på den tyske klinik, hvor indgrebet skulle foregå. Hun havde også et tv-hold med, der optog programmet "Aus Alt Mach Neu - Brigitte Nielsen in der Promi-Beauti-klinik".

I programmet følger man hende helt ind på operationsbordet. I dag ser hun tilbage på hele den ydre foryngelsesproces, hun gennemgik på operationsbordet.

LÆS MERE: En anden ting, som Gitte Nielsen har tilføjet sin 185 centimeter høje krop er en tatovering på håndleddet. Få svaret på hvad den betyder og se billeder af Gitte Nielsen tatoverede håndled.

Jeg vil ligne det jeg er inden i

- Det var ikke så meget, som det så ud til. Men jeg fik lavet noget, ja! Og ved du hvad, jeg gjorde det, fordi det gjorde mig gladere ved mig selv. Efter at jeg havde været igennem hele den proces med »rehab« og var blevet rigtig ren og var holdt helt op med at drikke og ryge, så nåede jeg pludselig til et punkt et par år efter, hvor jeg kiggede på mig selv og tænkte: »Gud, nu ville jeg gerne kigge på mig selv og se noget, der ligner det, jeg føler indeni«. Jeg har det, som om jeg har fået en anden og ny chance i mit liv. Som om jeg var blevet et nyt menneske, siger Gitte Nielsen i et interview med SØNDAG.

Under artiklen har vi samlet en masse billeder af Gitte Nielsen, sammen med sin mand Mattia Dessi og fra DR programmet Maestro

Alle ligner hinanden

Og når hun ser på, hvordan kvinder har det med forskellige kosmetiske operationer, så synes hun, der er for meget tys-tys over det. Og netop derfor valgte hun at have et tv-hold med sig hele vejen ind på operationsbordet.

LÆS MERE: Linse Kessler er en anden storbarmet kendis, der ikke er bange for at sige sin mening. Læs interviewet med hende på femina.dk

- Det er tys-tys og kun creme det hele. Ja, hallo! Selvfølgelig må man acceptere, at det ikke er alle, der vil snakke åbent om det. Men det var netop derfor, jeg tænkte: »Så må jeg jo vise, hvad der sker«. Jeg kan nemlig heller ikke lide det, der foregår i Amerika, hvor der desværre er mange, der bliver »fikset«, så de kommer til at se friskere ud, men de ligner også hinanden alle sammen, som om de var kommet ud af en fabrik, siger hun.

Læs også