https://imgix.femina.dk/media/sondag/2013/09/37/beaute-612x325.jpg
Skønhed

Gå efteråret i møde med lækker hud

2. september 2013
af Redaktionen
Efteråret og vinteren banker på døren - og et udendørs vejr med hård kulde og et tørt indeklima kan være hårdt for ansigtshuden.For at forhindre, at

Efteråret og vinteren banker på døren - og et udendørs vejr med hård kulde og et tørt indeklima kan være hårdt for ansigtshuden.

For at forhindre, at din hud kommer ud af balance, giver Beauté Pacifique dig gode råd til hvad du nemt kan gøre, for at din hud bliver vinterklar, og om hvordan du beskytter din hud igennem vinteren.

1.Det er vigtigt at rense din hud morgen og aften.

Rens først med Rensemælk til Tør Hud. Om vinderen hvor huden i forvejen kan tørre ud, er det godt med ekstra fugt. Brug herefter Toner til tør hud. Denne tonic er uden alkohol og så mildt formuleret, at den er perfekt i koldere vejr.

2. Herefter anbefaler vi, at du bruger en Super3 Booster til natten. Super3 Booster indeholder tre effektive Vitamin A typer, som gendanner tabt collagen struktur i hele hudens tykkelse, ved at stimulere produktionen af collagen og elastin. Hudens struktur forstærkes og bliver mindre transparent. Reparerer solens skadevirkninger og reducerer tydeligt rynker og strækmærker. Cremen er også effektiv til pleje af tynd hud fx på håndryggen samt til tørre negle. Nedsætter hudens produktion af fedtstof og indeholder Propolis til behandling og forebyggelse af uren hud - også hos unge. Beauté Pacifique anbefaler, at du de første to uger, kun anvender Super3 Booster hver anden nat, for at vænne huden til de mange A-Vitaminer.

3. Om morgenen renser du igen og nu bruger du Crème Paradoxe. Crème Paradoxe er et gennembrud i avanceret hudpleje hvor Beauté Pacifique anvender helt nyopdagede virkemidler fra den medicinske forskning. Produktet reformerer huden i hele hudens tykkelse, og cremen påføres derfor allerbedst direkte på den afrensede hud for at opnå maksimal penetration. Crème Paradoxe er samtidig fugtgivende og passer til en lidt tør efterårshud. Den skønne konsistens og duft, vil få dig til aldrig at bruge andet.

4. Hænder og fødder kommer hurtigt til at lide under det danske efterår. Hvis du vil passe ekstra godt på dine hænder, anbefaler vi at bruge X-tra Dry Skin Fix. Denne reparationscreme heler revner og sprækker, samtidig med den er ekstremt blødgørende og har en stærk, fugtighedsbevarende langtidseffekt. Indeholder høj koncentration af naturlig Squalane og reducerer hudens vandfordampning (TEWL). Denne creme er det nærmeste man kommer et mirakel for flossede neglebånd! Den kan også med fordel bruges som læbepomade. Denne creme kan bruges så ofte du har behov for det og den er dejligt drøj i brug.

Læs også