Kvinde med kurver
Skønhed

Frisk hver dag: Sådan skjuler du trætheden med makeup

13. maj 2016
af Marie Krakau
Makeup kan gøre underværker, ikke mindst når det gælder om at dække de mørke rande, den matte hud og de sprukne og tørre læber, som vidner om for lidt søvn og pleje. Vi viser dig, hvad du skal bruge, for at dit ansigt atter ser friskt og sundt ud.

Dine Øjne skal åbnes

  • Lad en lys, letglitrende øjenskygge tage en smuttur ned i øjenkrogen, hvor du dupper den let på. Den glitrende øjenskygge reflekterer lyset og fjerner fokus fra poser under øjnene. Lancôme Ombre Hypnôse Mono Eyeshadow i farven Rose Étoilé, 230 kr.
  • Der er et endnu bedre trick til at fjerne fokus fra røde øjne end hvid eyeliner. Dup en dråbe af Benefits highlighter i perlemor under, på og ved siden af øjenlåget. Så opdager ingen de røde øjne. High Beam fra Benefit, 250 kr.
  • Har for lidt søvn gjort dine øjne sløve og trætte at se på, er Helena rubinsteins masacara din tro væbner. Dine øjenvipper får en intens sort farve, og vipperne løftes, hvilket får dig til at se mere vågen ud.

Din Hud skal friskes op

  • Poserne under øjnene kan du nemt skjule med en concealer fra Bare Minerals, der lægger sig let og pænt på huden og samtidig dækker hudens grå og trætte nuancer. Bare Minerals complete coverage concealer, 110 kr.
  • Glem alt om en mat, grå og ujævn hud! Primeren er din lifesaver, der udglatter, tilfører rigeligt med fugt og til slut efterlader huden dugfrisk, opkvikket og klar til makeup. Maybelline Dream Smooth Primer, 100 kr.
  • Med den rette foundation går huden fra træt og trist til strålende og fuld af glød. Prøv Glominerals’ Luxe-foundation, der med lysreflekterende egenskaber minimerer alle tegn på træthed. 475 kr.

Dine Læber skal fugtes og plejes

  • Det kan være en kamp at få sprukne læber til at tage imod lipgloss, men med Yves Saint Laurents kombinerede lipgloss og olie får læberne både den rette pleje og ser med det samme sundere ud. Vernis À Lèvres, 265 kr.
  • Tørre og sprukne læber bliver forkælet og bragt tilbage til sund tilstand ved hjælp af Clarins lip oil, som trænger dybt ned i læberne og forsvarer dem mod udtørring, mens de beroliges af en let formel, der efterlader dem med en strålende og naturlig glans. Instant Comfort Lip Oil, 150 kr.
  • Væk læberne til live igen med Smashbox’ læbe- og kindfarve. Du skal lægge farven på både læber og kinder, da det vil skabe balance i ansiget og bringe dine – nu flotte – læber i fokus. LA Lip and Cheek Color i farven Silver Lake Sunset, 195 kr.

https://imgix.femina.dk/abbo_til_web_-_2016_-_oplaeg4.jpg

Artiklen indeholder affiliatelinks

Læs også