https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/august/beauty-prim.jpg
Skønhed

Forny din beautyboks!

15. august 2012
af Malene Fich Weischer
foto: Oestrogenshoppen
Spring sensommeren i møde med masser af nye sager i beautyboksen! I denne uge giver vi dig 20% rabat på ALLE skønhedsprodukter i Shoppen!

Børn over hele landet har lige haft deres første skoledag. Spændte, glade og med nye spændende sager i tasken.

Og sådan er det jo også lidt at være voksen. Når man kommer tilbage fra ferie, kan det være superfedt at starte sensommeren med et nyt look. Eller måske bare lidt nye farver eller noget lækker luksus.

I denne uge kan du få det hele med 20% rabat på ALLE skønhedsprodukter i Oestrogenshoppen. Rabatten får du, når du taster koden OESKØNHED ind sammen med din bestilling.

Se vores lille udvalg af lækre sager her - og se endnu mere ved at klikke ind på Oestrogenshoppen her

O.P.I. neglelak - I eat only lobster
O.P.I. erkendt verden over for deres lækre og holdbare neglelakker i et væld af lækre farver. - Alle med sære og vældig finky navne. Vi er faldet for den koralrøde-agtige fætter her.

Normalpris: 125 kr, DIN pris: 100 kr.
Læs mere

88 Eyeshadow Palette
Sku' det være en ny farve til øjnene? Hele 88 af slagsen får du i denne superlækre palette, som rummeret væld af farver, så du kan kreere et hvilket som helst look - fra vildt til fint og uskyldigt!

Normalpris: 249 kr, DIN pris: 200 kr.
Læs mere

Saltscrub Revive - Moshi Moshi
Duften af orangeblomst og ylang ylang virker opkvikkende og den lækre saltscrub fjerner døde hudceller og får din hud til at stråle af sundhed og friskhed.

Normalpris: 249 kr, DIN pris: 200 kr.
Læs mere

Tromborg anti-cellulite treatment serum
Anti Cellulite Treatment Serum fra Tromborg har 45 aktive ingredienser, og er fyldt med kraftfulde og virkningsfulde ingredienser, som fjerner de "små smilehuller" i huden.

Normalpris: 720 kr, DIN pris: 576 kr.
Læs mere

Rudolph Care Açai body lotion
Acai Body Lotion fra Rudolph Care er en rig og nærende lotion til daglig brug. Kropscremen tilfører din hud masser af fugt og gør den blød og smidig. Samtidig har den et højt indhold af antioxidanter, som udsætter hudens aldringstegn. What's not to like?

Normalpris: 395 kr, DIN pris: 319 kr.
Læs mere

Læs også