https://imgix.femina.dk/media/2e6b6a74fc9349ac9aacc8fb4b90bded.jpg
Skønhed

Forårets nyeste makeuptendenser

3. marts 2011
af Marlene Kronborg
Glæd dig over de nye friske farver, forårets makeup byder på. Farvepaletten går lige fra de sarte blide pasteller til de yderst kraftfulde dybe nuancer og det lidt rockede. Lige meget, hvad du hælder mest til, vil der være en tendens, som passer netop til dig

Pretty colourful
Knald på farverne! Både øjne og læber skal fremhæves - og ikke kun enkeltvis. Det er de klare farver, der er tale om. Den røde læbestift skiftes ud med pink. Den nedtonede øjenmakeup skiftes ud med stærk blå,grøn, orange og gul. Det er en ren farveleg.

Rock'n'roll
Leg med de sorte nuancer. Brug dem i forskellige variationer af smokey eyes, eller tegn øjnene op med markant eyeliner, som er stærkt tilbage i modebilledet. De smukke metalliske nuancer fremhæver looket med lidt eksklusivt shine.

Romantisk rosa
Let og feminin med en naturlig udstråling. De sarte støvede farver tilfører en diskret og uskyldig glamour, der indbyder til det lyse forår. Let farve på kinderne, feminin farve til læberne og diskrete farver til øjnene. Underspillet skønhed.

Støvet lavendel
Sarte pasteller er et must i det lyse forår, og især lavendel er en stærk tendens. Den er yderst feminin, men stadig med en iøjnefaldende effekt. Den kan bruges til både øjne og negle, og det er helt op til dig selv, hvor meget farvestyrke du ønsker.

Læs også