https://imgix.femina.dk/media/article/1529-tidenstegn-marlene.jpg
Skønhed

Før og efter: Jeg ser faktisk ældre ud, end jeg havde regnet med

16. juli 2015
af Marlene Kronborg
Foto: Heidi Maxmiling m.fl., Makeup: Ulla Glud
Tiden sætter sine spor, men er det godt eller skidt? Vi har genskabt et ungdomsbillede af FEMINAs skønhedsjournalist ned til mindste detalje - læs hendes egen reaktion her

Vi har fået FEMINAs skønhedsjournalist, Marlene, til at finde et billede af sig selv som helt ung. Og så har vi genskabt det. Vi har, så godt som det var muligt, genskabt frisure, makeup og vinkel på billedet for at kunne fremhæve de forandringer, der er sket i ansigtet.

Marlene har ikke selv været med til at udvælge det nye billede, men blev først præsenteret for resultatet, da det var færdigt, og begge billeder, både det nye og det gamle, blev blæst stort op på skærmen ved siden af hinanden. Læs her, hvad hendes egen umiddelbare og ærlige reaktion var på forandringerne.

MARLENE KRONBORG, SKØNHEDSJOURNALIST PÅ FEMINA:

Hvad springer dig i øjnene?
– Hvalpefedtet og urenhederne er da forsvundet, men troede, at jeg var pænere. Ser faktisk en del ældre ud, end jeg havde regnet med. Flere tydelige furer, især omkring næse og mund og i panden. Måske er det også, fordi jeg ikke smiler, det gør jeg for det meste. Især på billeder. Får ofte af vide, at jeg ser yngre ud, end jeg er, men det kan jeg godt nok ikke se på det her billede. Og håret ... En lidt udvokset Kelly-frisure. Er glad for mit lange hår i dag. Virkelig mærkeligt at se, og lidt skræmmende. Har da ikke den fedeste mavefornemmelse lige nu.

Er der ikke noget, du bedre kan lide?
– Altså ... mine kindben er da blevet mere tydelige og markante. Jeg ser mere slank ud, men jeg har også tabt mig med alderen. Og så synes jeg måske, der hviler noget mere ro over mig. Jeg er mere sikker i min udstråling.

Hvad tænker du ellers om det?

– Faktisk har jeg ikke noget imod at blive ældre, befinder mig bedre, i hvert fald mentalt. Men at se den markante forskel sort på hvidt så tydeligt er alligevel lidt tankevækkende og vildt. Ikke at det er dårligt, bare mere anderledes, end hvordan jeg selv går og bilder mig ind jeg ser ud.

Læs også