https://imgix.femina.dk/media/7022e400e30b47c39e5e383d40378920.jpg
Skønhed

Fjern hård hud med fod pleje fra Baby Foot

20. september 2012
af Redaktionen
Ny fod behandling fjerner døde hudceller og efterlader dine fødder smukke og bløde

Er du en af dem der savner den bløde fornemmelse på fødderne, når du bøjer dig ned og svøber hånden henunder foden? Du er langt fra den eneste der kæmper med hård hud og døde hudceller på fødderne, men en ny og effektiv fodbehandling er kommet på markedet, nemlig produktet Baby Foot.

Lækre fødder med ny type fod behandling

Det er ingen nyhed at vi er mange der kæmper med at holde vores fødder lækre, kvinder såvel som mænd. En ting er at holde dem pæne, rene og lugtfrie, men når vi også skal holde dem bløde og frie for hård og tør hud - ja så kommer på vi da først på arbejde.

Læs også : Få 10 tips til god fod pleje fra fodterapeuten

Effektiv fjernelse af hård hud og døde hudceller på fødderne

Det nyeste mirakelmiddel indenfor fod pleje er produktet Baby Foot.

Baby Foot er en spændende og anderlede hjemme fod behandling, hvor huden ganske naturligt stimuleres til at afstøde de døde, hårde og tørre hudceller.

Baby Foot indeholder 17 naturlige ekstrakter, med naturligt frugtsyre fra mælkesyre som den vigtigste. Frugtsyren stimulerer cellefornyelsen i huden og giver ekstra fugt. Af andre ekstrakter kan der nævnes; lakridsrod, kamilleblomst, grøn the, salvie, og blæretang.

Baby Foot er selvfølgelig uden parabener og uden parfume. I pakken er der et par "sokker", som du sidder med fødderne i 2 timer. Derefter vasker du dine fødder skånsomt. Efter en ca. en uge begynder huden at skalle af, og efter ca. 14 dage er al den tørre og hårde hud skallet af, og du har dejlige bløde baby fødder.

Læs også