https://imgix.femina.dk/storage_1/media/1342-marlene-tester-laprairie-nat.jpg
Skønhed

FEMINA tester: La Prairie anti-aging night cream

18. oktober 2013
af Marlene Kronborg
Mit ansigt skriger på fugt efter rens om aften, og denne gang har jeg ladet mig forføre til at teste et af de mest luksuriøse mærker, vi har herhjemme – La Prairie

Jeg oplever rigtig ofte, når jeg er ude at blive spurgt om mine personlige anbefalinger og favoritter, når det gælder makeup, cremer, dufte – ja, faktisk alt indenfor skønhedsuniverset. Derfor vil jeg meget gerne dele mine oplevelser med jer her, da jeg i forbindelse med mit job tester mange forskellige produkter.

For mig er det vigtig, at en natcreme ikke kun er lækker, når den tages på, men at min hud, når jeg vågner om morgen føles plejet og blød. Så den er klar til endnu en dag i hårdt vejr, air-con og dækket af makeup.

Og det må jeg give den. Synes virkelig, at min hud føles som bady-hud om morgenen. Den skulle have en tredobbelt virkning – beskyttelse, dybdevirkende fugt og mindskelse af rynker. Rynkeforandring har jeg ikke kunne se med det blotte øje, men jeg tror på at en velfugtet hud har færre rynker end en tør. Blot tænk på en rosin.

Så jeg er ret tilfreds med min nye sovemakker.

Ps. Testene er personlige oplevelser. Altså hvad der passer til min normal/kombineret til tør hud og duftpræferencer. Alle er jo forskellige.

La Prairie Anti-Aging Night Cream 50 ml, 1.360 kr. Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 4499 9099.

SE OGSÅ: FEMINA tester: Håndcremer

Læs også