https://imgix.femina.dk/media/05bb443bc2af4c049d12fb0303179a87.jpg
Skønhed

FEMINA tester: Aussie Frizz Miracle

21. februar 2012
af Nicola Voss
Vi er mange, der døjer med flyvsk, kruset hår. Kulde, tør luft og uldne huer er alt sammen noget, der er med til at gøre håret tørt og elektrisk. FEMINA har derfor testet om serien Frizz Miracle fra Aussie, virkelig gør det, den lover.

Mit hår er naturligt krøllet, og derfor har jeg for længst opgivet at få helt glat, skinnende hår. Og så alligevel ikke....Er utal af tomme hårkure og balsammer beviser det modsatte. Ligesom det fladejern jeg bruger hver morgen. . . For jeg vil så gerne have et glat, smukt skinnende hår og bruger mindre formuer i jagten på det. Olier, serums, leave-in sprays og hvad jeg dog ellers køber i ønsket om det umulige.

Personligt syntes jeg ikke, at vinteren gør noget godt for noget - og da slet ikke for mit hår. Det bliver endnu mere tørt, kruset og helt umuligt.

Derfor var jeg meget spændt på, hvordan Aussie hårprodukterne virkede.

Allerede mens jeg stod under bruseren, mærkede jeg en forskel. Shampooen, som dufter meget mildt, skummede ikke specielt meget, men håret føltes til gengæld en hel del blødere allerede efter første vask og heldigvis uden at virke fedtet eller klistret.

Jeg var ret skeptisk omkring hårkuren som angivelig kun skulle bruge tre minutter for at virke. Men det passede altså. Efter de tre minutter var mit hår meget blødere og hele den efterfølgende dag føltes mit hår blødt og rart.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/d90b93bf811647bcbbf442de816b8d4b.jpg

Det er jo bare produkter - så miraklerne om det perfekte reklame-video-hår må jeg stadig længes efter, men Aussie-produkterne er effektive. Mit hår føles blødere og ikke nær så porøst som før.

Produkterne forhandles bl.a. i Matas og priserne ligger på 89 - 119 kr.

Læs også