https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/engangsbilleder-2014/august/fatkiniprim.jpg
Skønhed

#Fatkini: Kurvede kvinder viser deres smukke kroppe

14. august 2014
af Malene Fich Weischer
foto: Instagram
Skønhed kommer i alle størrelser. Det beviser ikke mindst den nye trend på nettet, hvor kvinder med kurver beviser, at en smuk strandkrop ikke kun kommer i en størrelse small eller medium.

Hvad mon egentlig er mest sundt, når det kommer til stykket? At være overvægtig og glad for den, man er? Eller at gå rundt og være ked af, hvordan man ser ud og bruge hele livet på fejlslagne slankekure?

Ikke fordi, der ikke findes middelveje og ikke fordi der ikke kan være mange fordele ved at tabe sig, men helt ærligt: Kvinder med kurver er da mindst lige så smukke og fascinerende, som de slankere udgaver.

En amerikansk blogger og nu indehaver af et plus size mærke, Gabi Gregg, står bag adskillige kampagner på nettet for at få os kvinder til at acceptere og elsker vores egne kroppe. Den senste, som går under hashtagget #Fatkini opfordrer kvinder med masser af kurver til at tage et bikinibillede af dem selv og lægge på nettet under netop hashtagget #Fatkini. Hvorfor? For at vise andre kvinder verden over, at skønhed kommer i alle størrelser!

Se nogle af de smukke og seje kvinder her:

Læs også