https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/engangsbilleder-2012/december/2012-50-epilator-p.jpg
Skønhed

Epilator test med Braun epilatoren Silk-épil 5

10. december 2012
af Camilla Oleson
Foto: Privat
Det er hårdt arbejde at bibeholde glatte ben, men kan Braun's epilator Silk-épil 5 være løsningen? Læs vores epilator test her!

De fleste kvinder kender til kampen mod hårene på benene, og det er de færreste der ikke gerne så sig fri for dem. Derfor lyder spørgsmålet fra de fleste - "Hvordan fjerner man mest effektivt hår på benene?".

Det spørgsmål har vi også stillet her på Q, og vi har derfor testet en række forskellige hårfjerningsmetoder, og i denne artikel kan du læse en epilator test med epilatoren Silk-épil 5 fra Braun. Er en epilator løsningen på vores problem? Læs med i denne epilator test og find svaret.

Epilator test af Silk-épil 5 fra Braun

Epilatoren Silk-épil 5 fra Braun skulle eftersigende have en banebrydende "close grip" teknologi der gør, at denne epilator kan fjerne hår der er helt ned til 0,5mm lange. Med 40 indbyggede pincethoveder er man garanteret en hårfri fest - ifølge Braun. Jeg er en smule skeptisk, da jeg tænder min epilator, for når man er vant til den lydløse hårdræber, altså barberskraberen, så er det altså ganske larmende at bruge epilator.

> Epilator, voks eller hårfjerningscreme - hvad virker bedst?

Sådan udførte vi epilator testen

En god epilator test skal afprøve epilering de forskellige steder på kroppen, og derfor besluttede jeg mig for at prøve Silk-épil 5 epilator på bl.a. låret, knæet, skinnebenet og bikinilinjen. Man skulle måske tro, at bikinilinjen og låret ville være de mest ubehagelige steder at bruge epilator, men det er faktisk skinnebenet, hvor jeg synes epileringen giver mest ubehag - lidt fedt på kroppen lader til at lindre ubehaget.

Epilator test

Produkt : Silk-épil 5 fra Braun

Info om epilatoren Silk-épil 5: Har to forskellige indstillingsniveauer, normal og "hurtig". Har 3 udskiftelige hoveder ; epilatoren, til barbering og til at trimme. Der medfølger kølende gelepakke som man kan bruge på de epilerede områder efterfølgende. Har roterende hoved så den følger med kroppens former.

Køb Silk-épil 5 billigt her

Hvordan klarer den epilator testen?

Jeg er ikke helt tilfreds med epileringen på hverken lår eller knæ, på trods af denne "Close grip" teknologi der skulle være i Silk-épil 5 epilator, synes jeg bare ikke helt, den formår at fjerne hverken alle hårene eller de korte hår. Derimod synes jeg den klarer de længere hår langt bedre, og i disse områder efterlader den faktisk også huden overraskende blød. Den medfølgende kølende gelepakke behøvede jeg ikke.

Vurdering af Silk-épil 5 epilator test

Uanset hvor på kroppen jeg lavede epilator test med Silk-épil 5, så er det altså konsekvent, at denne epilator ikke er så god til at fjerne alle hårene. Om det handler om at køre den i den rigtige retning, eller hvor meget man trykker ned er muligt, men som nybegynder er det ikke ligetil at se årsagen. Smerten ved epilering er hverken voldsomt ubehagelig eller ligefrem rar, det føles sådan set bare lidt irriterende. Det er nok en god idé at teste på din krops mindst følsomme område når du begynder, bare for at få en følelse af din epilator.

Dommen over epilator test med Silk-épil 5

Jeg tror jeg fortsætter med at afprøve Silk-épil, da kroppen skulle blive mere resistent overfor smerten, jo flere gange man bruger den, og så kan man jo kun blive endnu bedre for hver gang - siger min logik mig. Men jeg håber da virkelig at den er mere effektiv end hvad jeg har erfaret indtil nu.

Køb Silk-épil 5 epilator fra Braun

Hvis denne epilator test har vakt nysgerrighed omkring selve epilatoren, og du er interesseret i at vide mere eller at købe en, så kan du få mere information samt mulighed for at købe Silk-épil 5 fra Braun billigt hos Wupti. Her kan du også finde en masse andre epilatorer fra bl.a. Braun.

Læs også: Intim barbering - Få tips og tricks til hvordan du undgår rødme og indgroede hår

Læs også