https://imgix.femina.dk/media/article/matas-favoritter.jpg
Skønhed

Disse 5 skønhedsprodukter sælger mest i Matas - kan du gætte hvilke?

27. februar 2019
af Michelle Løvstrup
Thejls: Foto: Matas og Panthermedia
De fleste af os kender "striberne" - og for rigtig mange af os er Matas da også lige så fasttømret en del af vores indkøbsvaner som det er at handle i supermarkedet. Men hvilke skønhedsprodukter sælger butikskæden egentlig allerflest af? Se med her - måske bliver du overrasket...

Ligegyldigt om makeuppungen og toiletskabet bugner af skønhedsprodukter eller ej, kan de fleste af os ikke sige os fri fra på et eller andet tidspunkt i vores liv at have frekventeret den lokale Matas i jagten på mascara, vabelplaster eller øjenbrynsfarve.

Men hvad er det så egentlig for skønhedsprodukter, vi efterspørger? Vi har fået butikskæden til at afsløre de 5 bedst sælgende skønhedsprodukter. Hvor mange kan du krydse af på listen?

De fem mest populære produkter

1. Vatrondeller normal duo 2x80 stk.

Det kommer ikke som en overraskelse, at vatrondellerne er Matas’ absolut mest solgte produkt, for der er vist ikke en eneste af os, som kan undvære dem i vores plejerutine. De er geniale til at fjerne make-up med, til at eksfoliere ansigtet med syre, til at fjerne neglelak, og ja – vi kunne blive ved.

https://imgix.femina.dk/matas-vatrondeller.jpg

2. Øjenmakeupfjerner

...Det hænger jo smukt sammen med punkt nummer 1. Ingen gøg uden gokke.

makeupfjerner

3. Easy Sun Self Tanning Towelette

Måske troede du, at du var den eneste, der i al hemmelighed friskede kuløren op med selvbruner? Tro om igen!

selvbruner wipes

LÆS OGSÅ: 5 skønhedskneb - taget lige ud af dit køkkenskab

4. Matas Striber Luksus Shampoo

Fint hår, tykt hår, tørt hår, kruset hår? Det kan efterhånden være en videnskab at finde ud af, hvilken shampoo, man skal bruge - og så er de velkendte striber jo gode at ty til...

matas luksus shampoo

5. Biotherm Lait Corporel

Vi har vist alle fået denne i advents-, jule- eller fødselsdagsgave på et eller andet tidspunkt i vores liv. Denne bodylotion står med garanti ikke kun på vores badeværelseshylder, men også på vores veninders, mødres og bedsteforældres.

https://imgix.femina.dk/matas-biotherm2.jpg

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_3.png

Læs også