https://imgix.femina.dk/media/1fc7519934424c8180100dccafaf7e96.jpg
Skønhed

Det sunde hjørne - Marianne Tromborg

9. april 2010
af Karin Pallisgaard
Marianne Tromborg ejer det respekterede kosmetikfirma Tromborg, hvor selvforkælelse på den overskuelige måde er kodeordet, og hvor ”less is more” er vejen til den største skønhed

Jeg kobler af
så snart jeg kan komme til det. Med den arbejdsmængde, der følger med at være iværksætter, er det en nødvendighed at slappe af, når tiden gør det muligt. Og det er jeg blevet meget bedre til - hvor som helst og når som helst. Den bedste afkobling sker dog i badekarret med Tromborg Salt fra Det Døde Hav og et duftlys.

Jeg træner
mest i tankerne. Jeg har de bedste intentioner om at dyrke motion - livet kommer bare temmelig tit i vejen. Men jeg er altid at finde på sidelinjen til mine børns håndboldkampe, og jeg er også medlem af skønne Well-come Fitness & Spa i Hellerup, hvor jeg skal-skal-skal træne noget oftere!

Læs også : De kendtes hemmelige skønhedstips

Jeg spiser
skønne, økologiske og fantastiske råvarer. Lækker mad og vin er magisk - så en gang imellem indtager jeg lidt for meget af det ..! Løgismose på Toldboden er mit andet køkken, jeg elsker simpelthen den butik - ALT er lækkert. Fastfood af den almindelige slags spiser jeg aldrig, men en tapas-pose fra Løgismose kan jeg ikke stå for. Og så må jeg være et af de ældste medlemmer af Aarstiderne - jeg er vild med MixKassen, og mine børn elsker den også.

Jeg tror på
sund fornuft og livsglæde, som for mig er lig med hyggeligt samvær med min mand og mine børn og fantastiske dage på jobbet, hvor jeg er omgivet af positive og innovative mennesker, som inspirerer mig.

Jeg kan ikke undvære
mine børn, min mand og min familie, og så skatter jeg mine bøger højt, da jeg eeeeelsker at læse!

Mit bedste sundhedstip!
Selvtillid og sex er alt-afgørende for vores sund-hed - men det hjælper også at starte dagen med fantastisk kaffe og en hjemmelavet smoothie.

I feminashoppen.dk har vi et stort udvalg af kosmetik og kropspleje fra Tromborg.

Køb Marianne Tromborgs produkter i feminashoppen.dk

Læs også