https://imgix.femina.dk/media/article/1720-avene-regler.jpg
Annonce
Skønhed

Den bedste pleje til sensitiv hud

10. juli 2017
Mandag, 10. juli 2017 - 8:24
Har du sart hud, tørre områder eller tendens til rødme i huden? Måske er svaret en helt enkel hudplejerutine med produkter, der indeholder få ingredienser og ingen konserveringsmidler.

De af os, der kæmper med rødmende, irriteret eller sensitiv hud, ved, hvor vigtigt det er at vælge produkter, der ikke får huden til at slå ud – men som samtidig fugter, plejer og beskytter. I foråret 2017 samlede vi derfor et testpanel af 84 kvinder, som i 14 dage testede Eau Thermale Avènes hudplejeserie Tolérance, og 90 % af dem vil anbefale den til andre.*

https://imgix.femina.dk/v3.png

De 84 kvinder har alle normal/kombineret og sart hud, så vi sendte dem en Cleansing Lotion og en Emulsion. Sidstnævnte er en skånsom creme netop beregnet til normal og sensitiv hud, da den samtidig med at den giver huden fugt og næring, også virker beroligende og beskyttende – og kun indeholder 6 nøje udvalgte ingredienser og ingen parfume, konserveringsmidler eller farve. For de fleste med især sensitiv hud er det essentielt.

https://imgix.femina.dk/citat-2.png

Få blød hud uden rødmen

Kun to hurtige og nemme steps morgen og aften – det er alt, der skal til for at give den tørre og sensitive hud den bedste pleje og ny glød.

Step 1: Rens først huden med den milde og lækre lotion, der effektivt fjerner alle rester af makeup og snavs.

Step 2: Påfør derefter den nærende creme, der hurtigt trænger ind og efterlader huden blød og gennemfugtet.

https://imgix.femina.dk/citat-3.png

”Huden er gennemfugtet uden at være fedtet og har fået en fin, sund glød. For mig er mange års søgen efter serien, der gør underværker, endelig fuldendt.”

https://imgix.femina.dk/citat-4.png

Nemt, hurtigt - og skånsomt!

I en travl hverdag kan det være svært at få tid til alle mulige nye hudplejerutiner eller aftenritualer. Med Tolérance-serien behøver du heldigvis ikke en lang række produkter, men blot to, for at komme den tørre og irriterede hud til livs. Produkterne, som testpanelet afprøvede var:

Avène Tolérance Cleansing Lotion Step 1
Mild lotion, der effektivt fjerner makeup, renser huden og frisker den op. Emballagen er fremstillet, så produkterne ikke kan forurenes af bakterier. Derfor er der heller ikke tilsat konserveringsmiddel.

Avène Tolérance Emulsion Step 2
En steril, plejende og meget skånsom creme, der virker beroligende og blødgørende på huden og tilfører den fugt og næring – med en let konsistens, som integreres hurtigt og fuldstændigt i huden. Denne emballage er også fremstillet således, at produktet ikke kan forurenes af bakterier og indeholder derfor heller ingen former for konserveringsmidler.

https://imgix.femina.dk/5_1.jpg
https://imgix.femina.dk/citat-5.png

*) Alle tal og citater stammer fra undersøgelse foretaget for Q og Avéne, foråret 2017. 84 testpersoner testede Avène Tolérance-serien i 14 dage.

Læs også