https://imgix.femina.dk/media/b2f341b7a56e4760a20666877812d24f.jpg
Skønhed

De hotteste beauty-tendenser fra NYC

24. maj 2010
af Helle Bay Eriksen og Vibeke Nielsen
Foto: Claus Bay Eriksen
I New York findes et enormt udbud af fantastiske skønhedstempler og eksotiske kosmetikmærker. FEMINA har været i byen for at se på de nyeste trends og hotteste produkter fra skønhedsuniverset

Too Faced
Vintage & boudoir
Nogle af de mest trendsættende kosmetikmærker er kraftigt retro-inspirerede. Nostalgisk boudoir, franske postkort og Bollywood er nogle af de stilarter, makeupartist Jerrod Blandino har forenet i sin helt egen kosmetikserie, Too Faced, der nu kan fås i Magasin.
Du kan også købe et udvalg af Too Faced's produkter i feminashoppen.dkTalika


Voluminøse vipper
Talika har udviklet en transparent gel, der børstes på vipperne og på huden omkring vippernes rod. I løbet af 28 dage bliver dine vipper stærkere og kraftigere. Talikas serum hedder Lipocils og fungerer som rent Substral.René Fris


Celebrity-frisører
I Danmark har vi vores helt egen celebrity-newyorker-hairstylist, nemlig René Fris. Fem gange om året er han i København i Salon Project no. 1 for at style danske kvinder. De fleste af os må "nøjes" med de lækre hårprodukter, René Fris har udviklet. Fås bl.a. i Matas.

George F. Smith


Newyorkermusthave
Rosebud-læbebalsam er en gammel opfindelse, som vi kan takke farmaceuten George F. Smith for. De første uimodståelige dåser blev solgt for omtrent 116 år siden, og de er stadig super aktuelle.
Køb Rosebud-salven i FEMINAs shopKiehl’s
Apotekernostalgi
Et af New Yorks gamle apoteker er i dag forvandlet til skønhedstempel: Kiehl's er elsket af helt almindelige amerikanere og rigtig mange celebs. Kiehl's kan i Danmark kun fås i Københavns Lufthavn Kastrup. Kiehl's butik på 109, 3rd Avenue på Manhattan i New York.
Læs også