Appelsin, glas mælk, læbepomade, yoghurt,
Skønhed

De 7 skønneste husmorråd

13. september 2016
af Jenny Thorell
Foto: Panthermedia, All Over Press.
Hvad gør man, når der er krise i makeuptasken og pengepungen? Man tager en genvej til skønhed med det, man har i huset. Her er 7 smarte skønhedstricks, som kan redde dig i en ruf.

Fejlfri bikinilinje

Kamillebreve

Har du barberet bikinilinjen og fået rødt udslæt? Dyp nogle poser med kamillete i varmt vand. Tag dem op og læg dem i fryseren i cirka 10 minutter. Læg dem efterfølgende langs din bikinilinje nogle minutter for at dæmpe irritationen.

Kur mod poser under øjnene

Mælk i glas

Et superhurtigt trick, når man vågner med hævede øjne, er at opbløde en vatrondel i mælk (helst sødmælk) og holde den på det hævede område et par minutter. Kulden trækker blodkarrene sammen, og fedtet i mælken har en blødgørende effekt.

Bekæmp bumser

https://imgix.femina.dk/media/bb73ca9059e9483c963c88c75e599d81.jpg

Bumser dukker op, også selv om man er blevet ældre. Behandl dem helt naturligt ved at påføre græsk yoghurt på området og lad det tørre ind, inden du skyller det af. Mælkesyren har en rensende effekt, og probiotika indeholder naturlige bakteriedræbende ingredienser.

I stedet for barberskum

Balsam

Har dine ben brug for barbermaskinen, men du er løbet tør for barberskum? Prøv med en klat af din hårbalsam i stedet. Den indeholder masser af plejende ingredienser og giver en tæt barbering uden at irritere huden.

Bløde fødder

Kartofler
Triste, tørre hæle kan du nemt exfoliere med rå kartofler! Skær kartoflen midt over og drys den med salt. Blød fødderne op i et fodbad. Skrub efterfølgende hælene med kartoflen. Så er du klar!

Pæne negle

Lip balms
Prøv at påføre lidt vaseline omkring dine negle, når du lægger neglelak. Det gør det nemmere at fjerne neglelak, der er kommet udenfor.

Red selvbruneren

Appelsin
En gang selvbrunede ben, hvor farven er blevet ujævn og gulerodsfarvet? Bland vand, bagepulver og lidt citron sammen og massér det ind i huden med en vaskeklud. Tag efterfølgende et brusebad. Den orange tone er nu lysnet betragteligt op.

Læs også