https://imgix.femina.dk/media/75cb371661a84dc481b00afe838a9f7a.jpg
Skønhed

Danske Nina har chancen for at blive model for Imedeen

29. marts 2012
af Redaktionen
I september sidste år søgte hudplejefirmaet Imedeen efter kvinder, der havde mod på at blive model for Imedeens nye hudplejekampagne. Nu er de ni finalister fundet – og danske Nina er i blandt de nominerede

I september sidste år lancerede IMEDEEN en global modelkonkurrence for at finde tre nye ansigter, der skal repræsentere hudplejeprodukterne Derma One™, Time Perfection™ og Prime Renewal™. Det internationale dommerpanel ledte efter tre kvinder, der personificerer skønhed indefra, så en varm personlighed, appetit på livet og evnen til at inspirere andre var lige så vigtigt som et smukt udseende.

37-årige Nina fra København blev udvalgt blandt de tusinder af deltagere fra hele verden.

Til kamp mod brystkræft - skaldede kvinder på catwalken

- Jeg var meget overrasket - og glad - da jeg blev ringet op", siger Nina. Jeg har taget IMEDEEN i flere år, og det tiltaler mig, at produktet giver udtryk for, at skønhed ikke kun er for de unge, men kan vokse og blomstre i takt med, at man bliver ældre.

Danske Nina

Vil du stemme på Nina, er afstemningen nu åben frem til den 7. maj, og du har chancen for at vinde tre måneders forbrug af IMEDEEN hudplejetabletter. Stem på imedeen20.com inden den 7. maj.

Læs også