https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/dba/2013-10-dba-p.jpg
Skønhed

Danish Beauty Award 2013

11. marts 2013
af REDAKTIONEN
Hvilket produkt synes du skal have årets forbrugerpris? Stem på din favorit og vind produkter til en samlet værdi af 2.101kr.

HVILKET PRODUKT, SYNES DU, SKAL HAVE DETTE ÅRS FORBRUGERPRIS?

Du kan være med til at afgøre, hvilket produkt der bliver tildelt ÅRETS FORBRUGERPRIS, når Danmarks største skønhedsfest, Danish Beauty Award, afholdes den 30. april.

De skrappe dommere har smurt, testet, duftet og vurderet - og nu er det din tur! STEM PÅ DIN FAVORIT blandt de 12 nominerede produkter her på siden, og få samtidig muligheden for at vinde produkter til en samlet værdi af 2.101 kr. Sms din kandidat, og vær med!

Clinique
Moisture Surge Intense Skin
Fortifying Hydrator
Fugt, fugt og atter fugt. En fugtet hud er en smukkere, glattere og sundere hud - effekten opnår du efter bare tre dage med den specielt udviklede creme til tør og sart hud. En uundværlig creme til det danske klima.
STEM PÅ CLINIQUE, Send DBA 01 til 1266

Ole Henriksen
Ultimate Lift Eye Gel Roll On
Kølende, lindrende, fugtende. En smart roll on gele til det sarte øjenområde. Troldnød, agurk og morgenfrue arbejder målrettet på at reducere og opstramme hævede øjenomgivelser i et snuptag.
STEM PÅ OLE HENRIKSEN, Send DBA 02 til 1266

NUXE
Crème Fraîche de Beauté
Vi vil have mild hudpleje. Cremen er en plantebaseret "milk-shake" til dig med dehydreret og sensitiv hud. Lad din hud blive tanket op med fugt fra ren aloe vera saft og det beroligende allantoin, der er skræddersyet til netop den sarte hudtype.
STEM PÅ NUXE, Send DBA 03 til 1266

Nivea
Q10 Plus Anti-Wrinkle Pore Refining Moisturizer SPF 15
Ingen creme kan fjerne store porer, men med hjælp fra letvægtscremens mikropartikler mindskes disse betydeligt. Hudens overflade efterlades jævn og mat, og som en ekstra bonus gør de gode antioxidanter fra dybhavsalger, Q10 og keratin cremen til en ren vitaminbombe.
STEM PÅ NIVEA, Send DBA 04 til 1266

The Body Shop
Vineyard Peach Body Butter
Den bløde, rige konsistens er lige så forførende som den fine ferskenduft. Især tør hud vil have glæde af de nærende egenskaber fra den smøragtige konsistens. Og hvem vil ikke gerne have en hud så blød som fersken?
STEM PÅ THE BODY SHOP, Send DBA 05 til 1266

Sephoro
Express Nail Polish Remover
Her i dag, væk i morgen. Alle neglelakker fjernes ubesværet, og den er så effektiv, at du kan ændre dit look, så ofte du vil - helt uden brug af vatrondeller.
STEM PÅ SEPHORA, Send DBA 06 til 1266

Dennis Knudsen
Silver Shampoo
Et friskt pust til lyst eller gråt hår. Her er den optimale shampoo til at mindske de gule nuancer i lyst eller gråt hår. Håret får et mere koldt skær, samtidig med at de lyse hårfarver friskes op.
STEM PÅ DENNIS KNUDSEN, Send DBA 07 til 1266

Ciaté
Caviar Manicure
Som et ekstra tvist har Ciaté udviklet et unikt koncept, der har sat nye standarder for manicure. Leg med perlerne, der kan drysses på toppen af en hvilken som helst Ciaté neglelak - ligesom pynt på en cupcake.
STEM PÅ CIATÉ, Send DBA 08 til 1266

Justin Bieber
Someday
Den mest solgte celebrity-duft nogensinde. Alene i varehuset Macy's i USA solgte den over tre millioner eksemplarer på under tre uger. Duften er ung, sød og ubekymret med det fineste hjerte som låg på flakonen.
STEM PÅ JUSTIN BIEBER, Send DBA 09 til 1266

Garnier
BB Cream Miracle Skin Perfector
Fem effekter i ét produkt, det lyder næsten for godt til at være sandt. Den allerede populære BB Cream er et multifunktionelt produkt, der både giver glød, fugt og en ensartet hudtone samt reducerer rynker og beskytter. Et ukompliceret produkt til dig, der kan lide nem og hurtig hudpleje.
STEM PÅ GARNIER, Send DBA 10 til 1266

Chanel
Coco Noir
Den smukke, mørke flakon matcher perfekt indholdet, en orientalsk lag-på-lag duft med noter af sandeltræ, vetiver, røgelse, patchouli, musk og tonkabønne. Den sofistikerede parfume rammer virkelig tendensen med de mere varme, træagtige duftnoter.
STEM PÅ CHANEL, Send DBA 11 til 1266


Palmolive
Naturals Feel Passionate
Dufte påvirker sanserne og skaber minder. Det samme gør denne showergel med sit frugtige, glade strejf af noget eksotisk, der leder tankerne hen på sol, ferie og ny energi.
STEM PÅ PALMOLIVE, Send DBA 12 til 1266

STEM & VIND

Vær med til at vælge årets forbrugerprodukt ved at sms'e din stemme til 1266.
Når du stemmer, deltager du automatisk i konkurrencen om at vinde produkterne i forbrugerafstemningen (undtagen Chanel Coco Noir) til en SAMLET VÆRDI AF 2.101 kr.

SÅDAN GØR DU

1) Find det produkt, du ønsker at stemme på
2) Find koden, som står under produktet (f.eks. DBA 04), og send denne kode i en sms til 1266.
Pris: 7 kr. + alm. trafiktakst

PSSST…

Du kan deltage flere gange. Der udloddes i alt 5 x 11 favorit-sæt. Konkurrencen løber t.o.m. 22. april 2013. 14 dages fortrydelsesret. Tjenesten udbydes af Aller Media, Havneholmen 33, 1561 København V, 70 20 75 92 (hverdage 13-16). For at deltage skal man minimum være 18 år.

Læs også