https://imgix.femina.dk/media/2a6f7648fd104c838a33c48bcd910b48.jpg
Skønhed

Cremer til heling efter operation eller laserbehandling

11. maj 2009
af Lise Grosmann
Foto: Vanna Envall og Bo Lynge
At blive skåret i eller laserbehandlet er traumatisk for huden, men man kan hjælpe helingsprocessen med produkter, der har særlige reparerende egenskaber

Man bør altid tale med lægen om, hvilke produkter han anbefaler, og man bør aldrig anvende produkter i åbne sår.

La Mer The Concentrate

Superprodukt til heling
La Mer The Concentrate, 3.070 kr./50 ml. Astrofysikeren Max Huber udviklede et særligt koncentrat, The Brod, for at hele sine forbrændinger. Det er den aktive ingrediens i den berømte La Mer-creme, men her er det altså koncentreret. Produktet anbefales efter laseroperationer, peelinger og kirurgi for at fremme heling og mindske ar.

Dermalogica Super Rich Repair

Produkt imod stress af huden
Dermalogica Super Rich Repair, 635 kr./50 ml. Meget fugtende, opbygger hudens barriere og stimulerer dannelsen af kollagen. Indeholder hudstress-forebyggende antioxidanter.

BM CosmeCeuticals Regenerative
Gele efter strålebehandling
BM CosmeCeuticals Regenerative Gel 28, 248 kr./30 ml. Indeholder et stof, som oprindelig er anvendt medicinsk til heling af sår. Mange har endog haft glæde af geleen i forbindelse med strålebehandling.
La Roche-Posay Cicaplast Pro-Recovery Skincare

Fremmer genopbygning
La Roche-Posay Cicaplast Pro-Recovery Skincare, 99 kr./40 ml. Serien anvendes af mange hudlæger, og denne creme fremmer hudens heling og genopbygning efter laserbehandling og kirurgi.

Læs også