https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/oktober/2013-42-christianes-beautybog-p.jpg
Skønhed

Christianes Beautybog: Sådan plejer du din hud

15. oktober 2013
af Christiane Schaumburg-Müller, uddrag fra "Christianes beautybog"
Foto: Rasmus Weng Karlsen og Sandie Nielsen
Få et kig ind i Christianes nye beautybog og få de helt personlige tips fra Christiane Schaumburg-Müller til hvordan du plejer din hud. Se flere billeder bogen i galleriet.

Christiane Schaumburg-Müller: Husk altid at rense dit ansigt morgen og aften. Om aftenen fjerner du din makeup, men selvom man ikke har makeup på i løbet af natten, samler der sig urenheder og fedt, mens den regenererer, når vi sover, og det renser du af om morgenen. Et rent og afrenset ansigt, mens du sover, vil også resultere i mindre hævede øjne om morgenen. At huske at rense huden morgen og aften er helt essentielt, hvis man vil undgå urenheder. Jeg kan godt lide at vaske min makeup væk, jeg føler ikke min hud bliver ordentlig renset med vat, rensemælk og tonic.

Jeg starter med at smøre jojobaolien Cleanser Prep fra Botanical Extracts i ansigtet og fjerner det med en våd vatrondel eller en fugtig vaskeklud - denne olie tager al makeup (også mascara), snavs og forurening, som din hud har samlet op i løbet af dagen. Dernæst vasker jeg min hud med en vaskegele fra PH Formula, som er fri for parabener og parfumer og meget beroligende. Til sidst sprøjter jeg en facial mist hen over ansigtet.

Det varierer, hvilket mærker jeg bruger, og jeg skrifter cirka en gang om året. Men jeg skifter aldrig fra Botanicals Extracts Cleanser prep-olie - den er fuldstændig fantastisk, og jeg er ikke stødt på noget ligende… endnu:)

> Find den perfekte ansigtsmaske til DIN hud

> 10 spise-venlige tips mod rynker

Læs også