https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/engangsbilleder-2014/oktober/brudehrfrisurergalleri.jpg
Skønhed

Brudehår galleri: Få inspiration til din bryllupsfrisure

24. oktober 2014
af Redaktionen
Foto: Shutterstock
Mangler du inspiration til dit brudehår, før du kan blive fuldstændig bryllupsklar? Så klik ind her og se hårgalleriet

Kan du høre kirkeklokkerne ringe i det fjerne, og mangler du stadigvæk at finde det helt perfekte brudehår? Frygt ej, vi har samlet et helt brudehår galleri fyldt med billeder af smukke håropsætninger der kan give inspiration til, hvordan dit eget brudehår skal se ud på den store dag.

Brug smukt hårpynt i dit brudehår

Klassiske håropsætninger, og frisurer som du ser i hverdagen kan hurtig forvandles til brudehår med det helt rette hårpynt. Med accessories som f.eks. blomster der flettes ind i håret, eller et smukt diadem kan en almindelig fletning kan hurtigt blive glamourøs og elegant med. På samme måde kan du forvandle en almindelig knold til en klassisk og elegant håropsætning, ved at bruge en valk til at holde håret på plads. Du kan se hvor flot brudehår det kan blive, i galleriet sidst i artiklen.

Så snart din hårlængde går ned over skulderen har du en lang række muligheder, for smukke håropsætninger med alt fra fletninger til knold, krøller m.m. Har du kort hår eller f.eks. pagehår er dine muligheder for håropsætninger naturligvis mere begrænset, men det skal du ikke lade dig skræmme af. Vi har fundet en video herunder der viser, 35 forskellige bryllupsfrisurer til kort hår, som er romantiske, elegante og har fokus på de helt rette accessories og smukt hårpynt til dit brudehår.

Brudehår inspiration til dig med kort hår

Galleri med flot brudehår

Kig med i galleriet herunder hvor vi viser dig billeder af smukt brudehår, der kan give dig inspiration til hvordan dit brudehår skal se ud til brylluppet.

Læs også