https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/skoenhed/makeup-og-hudpleje/2013/04/1314-cc-creams/1314-cc-cream-stor.jpg
Skønhed

BB cream har fået en lillesøster - CC cream

8. april 2013
af Stefanie Frid Jørgensen
Foto: Pantherstock
Først faldt skønhedsverdenen i svime over BB Creams, og nu er der sørme også kommet en lillesøster til vidundercremen. CC cream er den blevet døbt, og skulle efter sigende være en ”BB cream på steroider”

Er BB cream også blevet en integreret del af din make-up pung? BB (Beauty Balm) cream er et af de mest omtalte skønhedsprodukter i 2012, og hvis ikke du er fuldt opdateret på, hvad den kan, er den i korte træk en multifunktionel primer, som både fugter og ensarter din hudtone.

Men nu er et nyt bogstav begyndt at forme sig på skønhedsguruernes læber! CC cream er BB cream vol. 2 og kan alt det, som BB creams kan og mere til.

CC cream er udviklet i Japan, der er kendt for deres intensive jagt efter den perfekte hud, og det er derfor ikke underligt, at netop dette land er blevet førende inden for bogstavscremerne. CC cream har derfor allerede været en del af den japanske skønhedsscene i flere år.

Hvad betyder CC Cream?
CC står for "color and correct" eller "color and care", og det er det, der gør CC cream afgørende anderledes. CC cream bliver anset som opgraderingen af BB cream, og skulle have en bedre dækkeevne, fugte mere intensivt og samtidigt give et mat og naturligt finish. CC cream er derudover beriget med anti-aging ingredienser og sun protection, som udglatter og beskytter huden.

Et af de første CC cream produkter som rammer de danske butikker er "Olay Total Effects CC Tone Correction Moisturizer", og kan købes i Matas til sommer 2013.

Læs også