https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/skoenhed/makeup-og-hudpleje/2013/04/1314-pleje-til-moden-hud/1314-hud-stort.jpg
Skønhed

Anti-age: Få optimal pleje til moden hud

5. april 2013
af Marlene Kronborg
Vi kan ikke komme uden om det: Vores hud ændrer sig i takt med alderen. Og for at få huden til at vise sig fra sin bedste side skal der en mindre justering til i din daglige hudplejerutine, så huden opnår max pleje med fokus på den modne hud - se her, hvilke anti-age produkter du skal bruge

Anti-age:Tidens tegn sætter deres synlige præg på vores hud. Linjerne bliver dybere, huden bliver slappere, og ekstra tørhed, større porer og voksende pigmentforandringer er nogle af de områder, hvor huden viser forandring. Så selv om du hidtil har været godt tilfreds med din hudpleje, vil det måske være et plus for din hud, at du får den set efter i sømmene. For der findes produkter, som helt specifikt er målrettet den modne huds udfordringer.

Hvilke anti-age produkter skal du bruge

Fokus på pigment-forandringer
Vi er i en tid, hvor der er stærkt fokus på jævn og ensartet hudtone. Desværre kan flere af os se eftervirkningerne af bl.a. for meget sol i form af pigmentforandringer, der viser sig som mørke plamager på huden. Find derfor produkter, der har en opløsende og blegende effekt på huden. Og blegende betyder ikke, at du mister al farve i ansigtet, men at farveforskellen mellem hudtone og pigmentpletterne udjævnes.

Fokus på store porer
Porer kan med alderen komme til at se større ud, i takt med at kollagenet, som holder huden fast og spændstig, nedbrydes og dermed får porerne til at udvide sig. Vælg derfor produkter, der renser og genskaber hudens struktur.

Hold alderen på afstand med opstrammende cremer

Fokus på rynker
Som årene går, mister huden sin naturlige bounce og fylde, og fine linjer bliver til dybere rynker. Så du skal finde produkter, der fremmer cellefornyelsen og booster hudens kollagen

Fokus på slaphed
Vi kan joke nok så meget med, at det er tyngdekraften, der hiver i os og huden med. Men faktum er, at huden med tiden bliver mere slap og kan få et "hængende" udtryk. Her kommer de genskabende og opbyggende produkter på banen.

Fokus på tørhed
Ældre hud kræver ekstra meget fugt, fordi huden ikke selv producerer lige så meget som tidligere. En velnæret hud holder også rynkerne på afstand.

FEMINA tester ansigtsbehandlinger - uden brug af indsprøjtede fillers

Læs også