https://imgix.femina.dk/media/43b89faf2142422d858232ea59bd9de4.jpg
Skønhed

Årets top 5

22. december 2011
af Marlene Kronborg
Foto: Martin Tanggaard
Nu vi nærmer os afslutningen på 2011, har vi fundet årets HELT store skønhedsdarlings frem – dem, vi ikke har kunnet undgå at høre om, læse om eller se omkring os. Mangler du lige den sidste opdatering, så se med her.

Arganolie
Arganolie har været på alles læber. En naturlig olie super rig på antioxidanter, der kan bruges til både hår, krop og ansigt.

Farvel pigmentpletter
Smuk hud er lig med ensartet hud ifølge tidens trend. Pigmentforandringer i ansigtet har derfor fået helt særlig fokus, og mange lanceringer inden for hudpleje er sat ind på at komme problemet til livs.

Farveleg på neglene
Neglelakken behøver ikke længere at tage sig ens ud på alle 10 fingernegle. Læg en anden farve på enkelte negle, eller brug flere farver på hver hånd. Det skaber lidt fest i hverdagen.

Beskyt håret
De fleste af os styler håret med enten hårtørrer eller glattejern m.m., og det skader vores hår. Derfor er varmebeskyttende eller heat protect-produkter blevet væsentlige medspillere i hårplejen.

Knaldrød kyssemund
På med læbefarverne. Læbestift er blevet en accessory. Vælg farve ud fra humør eller anledning - men husk, at farve skal der altid til.

Se et udvalg af produkterne i galleriet herunder

Køb sæsonens hotteste lakker i feminashoppen.dk

Læs også