https://imgix.femina.dk/media/article/1720-dufte-body-prim.jpg
Skønhed

9 dejlige sommerdufte

31. maj 2017
af Marie Brodersen
Traditionen tro er skønhedshylderne fyldt med sæsonens nye dufte, der skal sætte minder på din sommer. Vi har snuset os igennem dem alle og udvalgt de 10 bedste til dig.

9 DEJLIGE SOMMERDUFTE

https://imgix.femina.dk/1720-dufte-body-1.jpg

FLOWERBOMB BLOOM: Sommerens udgave af Flowerbomb er overraskende let og luftig og har et bjergluft-molekyle som hjertenote, hvilket gør Bloom til en meget ren og svævende oplevelse. En oplagt duft til de drømmende og eventyrlystne. Flowerbomb Bloom, edt, 50 ml, Viktor & Rolf, 595 kr.

LA VIE EST BELLE BOUQUET DE PRIMTEMPS: Er blomsterdufte blandt dine favoritter, vil du elske Bouquet de Printemps, der har markante blomster som iris, jasmin og liljekonval blandt hjertenoterne. Duften er utrolig feminin og helt sikkert til den mere romantiske side. La Vie Est Belle Bouquet de Printemps, edp, 50 ml, Lancôme, 599 kr.

LÆS OGSÅ: Kvinde kend din duft

DKNY BE TEMPTED EAU SO BLUSH: Det nye æble fra DKNY er forførende saftigt og lokker med en blanding af blodappelsin, pæon og musk, der giver duften et mildt, rundt og cremet udtryk. En duft, du skal tæt på for at opleve. Be Tempted Eau So Blush, edp, 50 ml, DKNY, 495 kr.

https://imgix.femina.dk/1720-dufte-body-2.jpg

ETERNITY SUMMER: Den romantiske Eternity har fået en frisk opsang, der virkelig klæder den klassiske blomsterduft. I stedet for originalens lidt pudrede og krydrede noter får vi i sommerudgaven serveret en mere kølig og perlende duft, der føles som en kærkommen brise på en varm sommerdag. Eternity Summer, edp, 50 ml, Calvin Klein, 545 kr. Køb den her

ELIZABETH ARDEN GREEN TEA MIMOSA: Green Tea er i forvejen en frisk duft, men i sommerudgaven Mimosa bliver friskheden mere sprudlende og varm. Den gule, marokkanske mimosablomst har inspireret til duften, og citrusnoter fra bergamotte, citron og grapefrugt leverer friskheden. Green Tea Mimosa, edt, 100 ml, Elizabeth Arden, 380 kr.

CLEAN ULTIMATE BEACH DAY: Clean er dygtige til at indfange hverdagens gode dufte og hælde dem på flakoner. Det samme gælder årets sommerduft, der har indfanget duften af en stranddag komplet med hav- og sandnoter – til dig, der ikke kan få nok af strandlivet. Ultimate Beach Day, edt, 60 ml, Clean, 425 kr. Køb den her

https://imgix.femina.dk/1720-dufte-body-3.jpg

MICHAEL KORS SEXY BLOSSOM: Der er ikke noget florlet og vandigt over Michael Kors’ sommerduft Sexy Blossom. Duften oser af varme og frodige blomsternoter fra pæon, orkidé og fresia, der giver duften et forførende touch – en duft til dig, som ikke er bange for opmærksomhed. Sexy Blossom, edp, 30 ml, Michael Kors, 395 kr.

ESCADA FIESTA CARIOCA: Ingen sommer uden Escada, der opfandt sommerduft-konceptet for præcis 25 år siden. Som altid er årets flakon festligt emballeret og duften ung og ubekymret med et sødligt touch. Det er livsglæde, sorgløshed og uendelige sommerdage hældt på flaske. Fiesta Carioca, edt, 50 ml, Escada, 475 kr. Køb den her

MARC JACOBS DAISY KISS: Marc Jacobs er leveringsdygtig i hele tre sommerdufte i Daisy-serien, hvilket gør det lidt svært at udvælge en favorit. Men efter utallige tests bliver det dog den sprudlende Daisy Kiss, der løber med sejren for sin fine komposition af blandt andet pomelo, pæon, ceder og moskus. Daisy Kiss, edt, 50 ml, Marc Jacobs, 560 kr.

LÆS OGSÅ: 10 ting, du ikke vidste om parfume

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_3.png

Læs også