hår
Skønhed

5 frisurer, der er gode til dig, der har et rundt ansigt

15. august 2019
af Lene Huusmann
Foto: Pinterest, Panthermedia
Har du et rundt ansigt, kan du glæde dig over, at din ansigtsform er særlig god til en masse lækre korthårsfrisurer. Her giver vi dig inspiration til 5 frisurer, der særligt klæder det runde ansigt.

Er du født med et rundt ansigt, ja, så vil du garanteret hellere have en anden ansigtsform. Er det ikke generelt sådan, vi kvinder er? Fortvivl ej, med få ændringer i din frisure og styling af håret, kan du friske dit look noget så gevaldigt op, og få fokus væk fra dit runde ansigtsform.

Læs med her og bliv klogere på 5 frisurer der er gode til dig med et rundt ansigt.

1. Bølget bob

Chrissy Teigen har fundet den perfekte længde bob til det runde ansigt og hun styler den til med til perfektion. Hele fidusen ligger i at give håret en anelse bølger, og holde den ene side af ansigtet fri for hår, hvilket giver mere definition af kindbene. Prøv at gør looket efter og se den forskel det giver.

2. Dyb sideskilning

Lave en dyb sideskilning. Det er et velkendt trick til at få mere fokus midt i ansigtet – især til dig med et meget rundt hoved– og her er længden på dit hår underordnet.

5 ting, den professionelle frisør ville ønske, du holdt op med

3. Pjusket pixie

En pixie frisure er generelt ret taknemmelig, da den klæder de fleste ansigtsformer, men til et rundt ansigt, som her på Ginnifer Goodwin, gør den det særdeles godt. Det pjusket look af totter helt tæt ind til ansigtet giver et godt modspil til det runde ansigt.

4. Løse længder

Er du ikke helt klar på at klippe dit hår kort, så kan du med fordel nøjes med at lade pandehår og totter i siderne blive klippet i forskellige etager, som giver noget at arbejde med, både når håret er opsat og når det hænger løst.

6 tips til dig, der overvejer pagehår

5. Gå glat

Fat glattejernet og glat dit lange hår. Jo glattere og mere skarp midterskilning jo bedre. Brug eventuelt en shine spray i håret for at understrege dit ”sleske” look. Mindy Kaling, viser her hvordan det skal gøres.

Læs også