https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/engangsbilleder-2014/maj/sommerhaarprim.jpg
Skønhed

5 frisure trends til sommer 2014

14. maj 2014
af Malene Fich Weischer
foto: Privat & Shutterstock
Hvordan skal dit hår se ud, når sommeren for alvor kommer og du skal ud og nyde solen? Få frisør Kristine Aurbakkens 5 bud til de hotteste hår trends denne sommer.

Pastelfarver i sommerhåret
- Pastelfarver i håret bliver én af de helt store frisure trends denne sommer, fortæller frisør Kristine Aurbakken til Q, og fortsætter:
- Men det er vigtigt, at det ikke er lavet i fine og regelmæssige striber ned gennem håret. Det skal snarere sidde i plamager og se lidt rodet eller tilfældigt ud.
Snoninger og fletninger er en rigtig sommer hår-trend
- Fletninger og snoninger, og rigtig gerne en blanding af de to, vil vi også se meget af til sommer. Fletningerne må meget gerne være lange og svinges rundt om hovedet. er man ikke til de helt store opsætninger, så kan man kombinere fletningen med lidt snoninger, så frisuren kommer til at se lidt mere tilfældig og løs ud. Det smukkeste pagehår

- Pagehåret er også for alvor kommet tilbage. Enten i en kort version, eller i en lidt længere, som den, jeg har taget med her. Og det er faktisk ikke kun en sommer frisure - den frisure trend kommer til at holde hele året, fortæller Kristine Aurbakken.

Tungt pandehår er også en sommerfrisure
Tungt pandehår forbindes ofte med vinterfrisurer, men det bliver også en frisure trend denne sommer, fortæller Kristine Aurbakken:
- Det meget tunge og helt lige klippede pandehår bliver også et hit til sommer. det skal klippes, så det går til øjenene og gerne have godt med fylde. Helt lyst hår
- Det helt lyse og næsten hvide hår er også en trend, som vi kommer til at se meget til. Både i kort og langt hår. Igen må det godt have et meget råt og "u-sat" look over sig. … Og så lige en sidste frisure trend til mændene:
- Til mænd er sommerens ubetinget største hit en frisure, hvor siderne er klippet helt, helt kort, og toppen har masser af fylde og strit.

Få flere tips og idéer til hårmode 2014 her

Om frisør Kristine Aurbakken
Kristine Aurbakken er indehaver af frisørsalonen Aurbakken, som ligger i København. Hun har stor erfaring inden for farvning af hår, og er special-uddannet farveteknikker. Desuden underviser hun i andre frisørsaloner i både farve- og klippeteknikker, og har tillige lavet mange hårshows og workshops.

Se mere på Aurbakken.dk

Læs også