kvinde der reder sit hår
Skønhed

4 tricks, der gør håret lækkert på ingen tid

14. marts 2019
af Lene Huusmann
foto: Pinterest og Panthermedia
Har du travlt om morgenen? Så udnyt de små smutveje, der findes til at få lækkert hår i en fart. Her får du fire gode tips.

1. Tørshampoo

Du kender sikkert allerede alle de fantastiske egenskaber, der er i en tørshampoo. Den suger fedt, så man kan springe en hårvask over, giver volumen til håret og står i det hele taget for et dagligt frisk pust. Men vidste du at, det faktisk er bedst at bruge tørshampoo på forhånd? Det vil sige, at hvis du vil springe en hårvask over i morgen tidlig, så brug tørshampoo i håret i aften, inden det fedter til. Så har det en dobbelt så god virkning.

2. Vask håret om aftenen

Tiden er knap om morgenen, og du kan derfor med fordel vaske dit hår om aftenen, og hvis du har langt hår, så sno det op i to eller fire lavt siddende knolde, efter du har blæst håret i hovedbunden tørt med en føntørrer. Det fugtige hår vil forme sig i løbet af natten, og du vågner med naturligt fald i længderne, der er lige til at ruske op i, inden du smutter ud af døren

3. Vikl et tørklæde om håret

Vi nærmer os igen en årstid, hvor et flot silketørklæde kan redde enhver dårlig hår-dag eller skjule en fedtet hårkant. Hvis du mangler inspiration, så hop på Pinterest, hvor det vrimler med cool tørklædestylinger.

4. Brug et hårspænde

De sidste sæsoner har vi set både metalliske spænder, farvede plastikspænder, leopardspænder - og lige nu er det de fine perlespænder, der trender. Og det er om at udnytte moden, for du kan lynhurtigt sætte en lækker frisure med et spænde. Vælg efter temperament og smag, og sæt et eller flere spænder i håret på samme tid. Enten kun i den ene side eller i begge sider på en gang.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_3.png

Læs også