Elvital
Annonce
Skønhed

4 simple steps: Sådan plejer du det tørre vinterhår

3. marts 2023
Annonce for L’Oréal Paris Elvital Bond Repair
Især her om vinteren har vores hår tendens til at blive tørt og kruset – og her kan en god hårplejerutine få håret til at føles sundt og velplejet igen. Her viser vi dig, hvordan du giver dit hår den bedste pleje.
Elvital logo

Det er ikke ligefrem en nyhed, at en lang vinter kan tære på vores hud – og på vores humør. Men vidste du, at det kolde, dystre vejr også kan gøre håret tørt, kruset og livløst?

Når håret føles tørt og slidt, er en god hårplejerutine den bedste kur, og i den sammenhæng er det en god idé at overveje, hvilken shampoo og balsam, du plejer håret med. Med den rette hårpleje kan håret nemlig hurtigt blive stærkt og smukt igen.

Her giver vi dig en guide til, hvordan du bedst plejer vinterhåret med fire simple steps.

Guide: Sådan plejer du det tørre vinterhår

1. Vask håret med forshampoo

Den bedste hårrutine inkluderer to hårvaske med shampoo – første gang med en pre-shampoo, og dernæst med en almindelig shampoo. Den første vask fjerner det sved, skidt og snavs, der har sat sig i håret siden sidste vask, for ikke at tale om de produkter, der måtte sidde i håret.

Du opnår et styrket, repareret og smukt hår ved at vaske det med Bond Repair Rescue Pre-shampoo, som går dybt ind og reparerer alle typer beskadiget hår. Hår består af millioner af bindinger, der giver det struktur og styrke. Ved hjælp af en høj koncentration af aktive ingredienser, genopbygger pre-shampooen de indre knækkede hårbindinger og reparerer beskadiget hår fra cortex til neglebåndet*.

Påfør en generøs mængde forshampoo i fugtigt hår fra hovedbunden til spidserne, indtil håret er grundigt mættet. Lad forshampooen virke i fem minutter, og skyl derefter grundigt.

*Instrumentel test efter 6 påføringer af Pre-shampoo + Shampoo + Conditioner på stærkt bleget hår.

Elvital Pre-shampoo

Læs mere om L'Oréal Paris Bond Repair Rescue Pre-shampoo her.

2. Vask håret med shampoo

Herefter vasker du håret med shampoo. Når du vasker håret for anden gang, renser du håret og giver samtidig alle de gode ingredienser muligheden for at trænge godt ind.

Bond Repair-seriens formler er beriget med citronsyre og går under håroverfladen ind i hårbarken for at hjælpe med at styrke og genopbygge beskadigede bindinger, og Elvital Bond Repair Shampoo er ingen undtagelse. På samme måde som forshampooen genopbygger og reparerer den beskadiget hår*, så det bliver smukt og glansfuldt igen.

Påfør og massér ind i vådt hår, og skyl den derefter ud med vand.

*Instrumentel test efter 6 påføringer af Pre-shampoo + Shampoo + Conditioner på stærkt bleget hår.

Elvital shampoo

Læs mere om L'Oréal Paris Bond Repair Shampoo her.

3. Brug balsam

Det er altid en god idé at slutte din hårplejerutine i badet af med balsam, så du lukker hårstråenes skællag.

Elvital Bond Repair Conditioner virker genopbyggende og reparerende til alle typer beskadiget hår*. Efter du har brugt Bond Repair Rescue Pre-shampoo og Shampoo, påfører du balsam fra længder til spidser. Lad balsammen virke i tre minutter, og skyl den derefter ud igen.

*Instrumentel test efter 6 påføringer af Pre-shampoo + Shampoo + Conditioner på stærkt bleget hår.

Elvital balsam

Læs mere om L'Oréal Paris Bond Repair Conditioner her.

4. Giv håret et hårserum

Et hårserum er både med til at give glansfulde lokker, og så beskytter det mod forurening og solens stråler. Flere bruger kun hårserum, når håret er blevet tørt og beskadiget, men det kan også virke som et forebyggende skjold.

Elvital Bond Repair Leave-in Serum fuldender hårplejerutinen, når du har brugt forshampoo, shampoo og balsam, og hjælper med at styrke og genopbygge beskadiget hår*. Du vil opleve, at dit hår føles blødt, glansfuldt og er beskyttet mod skader.

Gnid to dråber serum mellem håndfladerne, og påfør jævnt gennem våde eller tørre længder og spidser.

*Instrumentel test efter 6 påføringer af Pre-shampoo + Shampoo + Conditioner på stærkt bleget hår.

Elvital hårserum

ELVITAL BOND REPAIR

Føles dit hår tørt og ødelagt, er det tid til at give det en styrkende, genopbyggende og reparerende behandling. Den kan du heldigvis få derhjemme med Elvitals Bond Repair-serie til alle typer beskadiget hår. Serien indeholder Bond Repair Rescue Pre-shampoo, Bond Repair Shampoo, Bond Repair Conditioner og Bond Repair Leave-in Serum.

Et hårstrå er opbygget af millioner af bindinger, som giver det struktur og styrke. Ved hjælp af Bond Repair-seriens formel, der er beriget med citronsyre, genopbygges og repareres de skadede bindinger i håret inde fra hårets cortex. Resultatet er et smukt og glansfuldt hår, der føles stærkt, fornyet og velplejet.

Læs mere, og find produkterne her.

Læs også