Sådan frisker du hurtigt huden op
Annonce
ANNONCE

3 trin: Sådan frisker du hurtigt huden op

18. juli 2022
Annonce for L'Oréal Paris. Foto: Shutterstock
Hvis din hud ser lidt træt og grå ud, kan du hurtigt få glød i ansigtet igen ved at følge disse tre steps.
https://imgix.femina.dk/2022-06-20/logo.png

Huden mister sin glød med alderen. Det er helt naturligt, men ikke desto mindre kan man hurtigt komme til at savne den glødende kulør og det friske look. Og så er det jo godt, at man kan få det tilbage!

Her får du tre trin til en hudplejerutine, du kan benytte både morgen og aften for et friskere udtryk og et ansigt med masser af liv og glød.

1. Få gang i blodomløbet

Døde hudceller kan være med til at give et gråt og trist look, så læg ud med en ansigtsscrub. Det er meget individuelt, hvor meget din hud har brug for at blive skrubbet – prøv med 2-3 gange om ugen og lidt oftere, hvis du har moden hud. Bliver din hud irriteret, så lad der gå lidt længere tid mellem hver gang.

Du kan også bruge en ansigtsbørste. Ved at børste ansigtet, fjerner du døde hudceller og stimulerer samtidig blodcirkulationen. På den måde kan du få huden til at fremstå fuld af vitalitet. Du kan også bruge en ansigtsrulle til at stimulere hudens blodcirkulation.

2. Brug ansigtsserum

Påfør herefter serum på ren og tør hud, og lad det trænge ind ved forsigtigt at gnubbe og duppe produktet på huden. Et serum er et ultrakoncentreret hudplejeprodukt, som hjælper huden med en særlig høj koncentration af aktive ingredienser.

L’Oréal Paris’ Rosy Oil-Serum fra serien Age Perfect Golden Age styrker og genopfrisker huden. Serummet fugter huden for at fjerne følelsen af tørhed og stramhed, og så giver den rosenglød til mat og grålig hud, som opstår med alderen.

Rosy Oil-Serum
Age Perfect Golden Age Rosy Oil-Serum. Find det her.

3. Påfør dagcreme med fugt

Efter et par minutter kan du slutte af med en dagcreme. Det kan være en god idé at vælge produkter med masser af fug for at få glød i ansigtet, da tør hud har svært ved at finde gløden frem og stråle. Husk, at du bør massere dine hudplejeprodukter godt ind i huden, når du bruger dem – så trænger de bedre ind, og din hud nyder samtidig godt af et friskere udtryk, da du stimulerer blodcirkulationen.

Du kan gentage hudplejerutinen om aftenen og erstatte dagcremen med en natcreme. For det bedste resultat bør du bruge en creme fra samme serie som dit serum. I Age Perfect Golden Age-serien fra L’Oréal Paris finder du udover serummet både dagcremer, natcreme og øjencreme.

Få en rosa glød

Den rosafarvede dagcreme fra L’Oréal Paris er beriget med pæonekstrakt, som er kendt fra traditionel kinesisk medicin for at aktivere hudens naturlige farve og glød samt for at beskytte huden over tid. Formlen booster øjeblikkeligt huden for en frisk og rosa glød.

Dagcreme
Age Perfect Golden Age Rosy Dagcreme. Find den her.

Dagcreme med solfaktor

Styrkende dagcreme fra L’Oréal Paris med SPF 20 og kalcium B5, som modvirker tab af spændstighed og aktiverer hudens glød. Huden fugtes intensivt, føles genoplivet, og hudtonen synes at få en rosa glød.

Dagcreme med SPF
Age Perfect Golden Age Dagcreme SPF 20. Find den her.

Kølende natcreme

Vågn op med rosenglød på kinderne! Denne natcreme fra L’Oréal Paris har en unik afkølende formel, der sænker hudens temperatur med -1,3° efter påføring. De kølende egenskaber aktiverer huden, mens cremens pæonekstrakt arbejder for at give din hud en rosa morgenglød.

Natcreme
Age Perfect Golden Age Natcreme. Find den her.

Et vågent øje

Den rosafarvede øjencreme fra L’Oréal Paris er beriget med pigment, som øjeblikkeligt forskønner øjenområdet. Øjenområdet fugtes intensivt og ser mere vågent ud. Mørke rande under øjnene fremstår mindre tydelige, og øjenområdet føles fastere.

Øjencreme
Age Perfect Golden Age Øjencreme. Find den her.

L’Oréal Paris hylder den perfekte alder

L'Oréal Paris vil med hudplejemærket Age Perfect Golden Age styrke kvinder, så de kan føle sig tilpasse og smukke uanset alder. Formlerne i Age Perfect Golden Age fremmer en mere homogen hudtone. Læs mere om hudplejeserien her.

Læs også