Kim Kardashion Kylie Jenner Oh Land
Skønhed

3 skønhedstrends, der er på vej ud

15. februar 2019
af Lene Huusmann
Foto: Pinterest, Mega Agency og All Over
Vi husker 2018 for en masse gode skønhedstrends, men heldigvis er der også nogle af dem, vi vinker farvel til her i 2019! Her er tre skønhedstrends, som var hotte for lidt siden, men på vej ud nu.

Store (unaturlige) læber

De store læber er på vej retur – det er slut med duck-face-looket. Nu handler det mere om at få læberne til at se naturlige ud. Dermed ikke sagt at restylanebehandling som sådan er på vej ud, men skal læberne hjælpes på vej, handler det nu mere om, at læberne bygges stille og roligt op og får et lille løft, fremfor at pumpe dem op til trutmundslooket.

Contouring

I en lang periode har det været meget moderne at male skyggerne i ansigtet op i form af contouring, en skønhedstrend, som Kim Kardashian bl.a. har været frontløber for. Men nu er den meget makeuppede trend ved at blive erstattet af en anden og mere naturlig bølge, der handler om et mere naturligt og enkelt makeuplook.

LÆS OGSÅ: Gua Sha-massage: Alt, du skal vide om den nye skønhedstrend

Det korte pandehår

På engelsk kaldes det ”micro bangs” eller ”baby bangs”, det helt korte og skarpe pandehår, der er placeret højt oppe på panden. Nu erstattes det skarpe pandehår med et mere blødt og naturligt look med længere længder.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_3.png

Læs også